Naslovnica Trendi Po vsega štirih letih bo na vrsti že stota oddaja Ambienti

Po vsega štirih letih bo na vrsti že stota oddaja Ambienti

Avtor: Spletno Uredništvo

Prve dni aprila bo na sporedu jubilejna, stota oddaja Ambienti. Prvih 100 oddaj bodo na TV Slovenija počastili s pregledom najlepših, oziroma najbolj originalnih domov in vrtov, ki so jih predstavili v zadnjih štirih letih.

Po vsega štirih letih bo na vrsti že stota oddaja AmbientiAmbienti so na sporedu prvem programu TV Slovenija ob sobotah po 18. uri (foto:Miran Kambič/SOJ RTV SLO) 

 

Prva iz niza oddaje Ambienti je bila na TV Slovenija na sporedu 19. marca 2016 in skoraj po natanko štirih letih bo kmalu na vrsti že stota oddaja. Gre za prvo povsem slovensko oddajo o arhitekturi, kulturi bivanja, dizajnu in estetiki. Glavno besedo imajo lastniki domov, arhitekti, vrtnarji in ostali strokovnjaki, ki skupaj z voditeljem Boštjanom Romihom skrbijo za predstavitve skritih kotičkov in originalnih idej.

»Veliko dražljive estetike, navdihujočih bivališč, mojstrovin domačega znanja, moči arhitekturnih zamisli, posluha za sodoben ali pa povsem individualen način bivanja. Imamo predane lastnike čudovitih vrtov, iznajdljive domače mojstre, kozmopolitske snovalce trendovskih linij, navdahnjene in praktične notranje oblikovalce. Predvsem pa imamo za vsemi temi čudovitimi bivališči pristne zgodbe lastnikov, ki nam dajo vedeti, da nič od tega ni zraslo samo od sebe,« pojasnjuje Boštjan Romih.

Prvih 100 oddaj Ambienti bodo 4. aprila ob 18.20 počastili s pregledom najlepših in najbolj originalnih domov, vrtov in drugih zanimivosti, ki so jih predstavili v zadnjih štirih letih. Avtorji oddaje zagotavljajo, da ne gre le za luksuzne vile in izjemne lokacije, ampak predvsem za majhna stanovanja in garsonjere, izvirno kreativnost in domiselne rešitve, kako učinkovito preoblikovati notranjost prostorov ter tudi zunanjo okolico. 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.