Naslovnica Magazin Comms je podjetnikom omogočil brezplačno in hitro pot do spletne prodaje

Comms je podjetnikom omogočil brezplačno in hitro pot do spletne prodaje

Avtor: Spletno Uredništvo

Od začetka pandemije se je moralo veliko slovenskih podjetij in posameznikov kar čez noč posvetiti prodaji prek spleta, saj le tako lahko poslujejo dalje. Zato so se v specializiranem podjetju Comms odločili, da vsem ponudijo brezplačno uporabo svojega sistema, ki omogoča hitro vzpostavitev spletne prodaje.

Comms je podjetnikom omogočil brezplačno in hitro pot do spletne prodajeNeprofitnim organizacijam Comms poleg dostopa do svoje spletne platforme omogoča še brezplačno začetno namestitev, kar vključuje izdelavo spletne strani in tudi polnjenje vsebine na tej strani (foto: flickr.com/Elaine Smith).

 

Comms je mlado slovensko tehnološko podjetje, ki je razvilo spletno platformo za področje spletne trgovine. Zaradi negativnih vplivov pandemije na gospodarstvo in vse večje solidarnosti med Slovenci se je te dni odločilo, da vsem podjetnikom ponudi brezplačno uporabo svojega sistema Comms. Ta sistem omogoča zelo hitro vzpostavitev spletne prodaje, kar je pomembno za premagovanje krize in za ohranjanje obstoječih delovnih mest.

Comms je torej platforma za ustvarjanje spletnih trgovin, ki ponuja vse na enem mestu – orodja za izdelavo spletne strani, spletno prodajo in marketing ter komunikacijska orodja. V zadnjih dveh tednih so se glede spletne prodaje premislili številni skeptiki, ki jim prej ni dišala, oziroma se iz različnih vzrokov z njo niso ukvarjali. Izredne razmere pa zahtevajo izredne odgovore.

»Kot je zaslediti v zadnjih dneh, se množično vzpostavljajo naročila hrane in živil preko spleta, telovadnice ponujajo vadbe v živo prek spletnih platform, posamezniki pospešeno odpirajo spletne trgovine. Malo je industrij, znotraj katerih se poslovni procesi ne bodo spremenili. Trenutno ogromno podjetij implementira procesne spremembe in s svojim poslovanjem prehaja na splet«, pravi Mario Benič, ustanovitelj Comms-a.

V času krize je zelo pomembno, da podjetniki izkoristijo vse svoje zmožnosti, ohranijo poslovanje in ostanejo v stiku s svojimi strankami. S svojo pojavnostjo in dostopnostjo na spletu bodo zagotovo olajšali preživetje sebi, zaposlenim in podjetjem, hkrati pa pomagali pri okrevanju slovenskega gospodarstva po krizi.
.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.