Naslovnica Trendi Po Supermanu, Spidermanu in Batmanu bo tokrat svet reševal Antman

Po Supermanu, Spidermanu in Batmanu bo tokrat svet reševal Antman

Avtor: Spletno Uredništvo

V nedeljo, 8. decembra, bo ob 20. uri na Planet TV na vrsti nova znanstveno-fantastična avantura, ki izvira iz stripovskega sveta super-herojev. Po Supermanu, Spidermanu in Batmanu tokrat na slovenske televizijske ekrane premierno prihaja še ‘človek-mravlja’ oziroma Antman.

Po Supermanu Spidermanu in Batmanu bo tokrat svet reševal AntmanZnanstveno-fantastična- akcijska uspešnica Človek-mravlja bo na Planetu v najbolj vročem nedeljskem večernem terminu (fioto: PR Planet TV)

 

FIlm Antman je s predvajanjem v kinematografih po svetu zaslužil kar 520 milijonov dolarjev in je s tem postal eden najbolj dobičkonosnih filmov leta 2015. Nekateri blagohotni kritiki ‘nebombastičnega superheroja’ Antmana postavljajo kar na sam vrh filmov, ki so like in inspiracijo poiskali v galaksiji stripov slavne založbe Marvel. Filmska zgodba Antmana govori o njujorškem tatiču in prevarantu Scottu, ki svoje življenje izmenično zapravlja z vlomi in služenjem zaporne kazni.

Nato pa mu znanstvenik Hank nenadoma ponudi novo življenjsko priložnost in mu izroči obleko, ki lahko Scotta pomanjša na velikost mravlje, hkrati pa mu da tudi neizmerno moč in tudi zmožnost komunikacije z mravljami. Scott tako kar naenkrat postane Antman in seveda se, kot vsi njegovi kolegi super-heroji, takoj pravi reševati svet. “Da bi ustavil dvoličnega hudobneža Darrena in rešil človeštvo pred uničenjem, mora mali junak zbrati ves pogum in uporabiti vse svoje zmikavtske izkušnje,” pravi napovednik filma o človeku-mravlji.

Poleg tega ima Antman na spletni strani IMDb visoko oceno 7,3, film pa je občinstvo in kritike osvojil tako z neverjetnimi posebnimi učinki in akcijskimi prizori, kot tudi s humornimi vložki protagonista, ki ga igra simpatični Paul Rudd. Vlogo Ose je prevzela EvangelineLilly, znanstvenik pa je slavni Michael Douglas. V filmu, ki bo na Planetu na sporedu v nedeljo, 8. decembra, ob 20. uri igrajo še Corey Stoll, Bobby Cannavale, Anthony Mackie in drugi manj znani akterji.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.