Naslovnica Trendi Po Severini je na vrsti Goran Dragić

Po Severini je na vrsti Goran Dragić

Avtor: Spletno Uredništvo

Po odmevnem intervjuju z eno najpopularnejših pevk na področju Balkana Severino na RTV Slovenija v torek ob 21. uri na dolg pogovor k novinarki in pisateljici Vesni Milek prihaja slovenski košarkarski zvezdnik Goran Dragić.

Po Severini je na vrsti Goran Dragić Goranu se bo v studiu pridružil tudi njegov mlajši brat, Zoran Dragić (foto: Adrijan Pregelj/RTV SLO) .

 

Zvezdnik slovenske košarkarske reprezentance Goran Dragić prihaja na RTV Slovenija na Dan državnosti, 25. junija, ob 21.00 na TV SLO 2. Dolgoletni košarkar NBA ekipe iz Miamija je športnik, ki je dvignil slovensko nacionalno samozavest in s svojo osebnostjo združil vso Slovenijo, hkrati pa je vsem pokazal vrednote, kot so povezovanje, požrtvovalnost in čut za sočloveka. »Kot oseba sem miren in tih, zato mi vloga kapetana v začetku ni najbolj ustrezala,« je priznal Dragić.

V studiu se bo pojavil tudi brat Zoran, s katerim bosta spregovorila tudi o bratski ljubezni in medsebojnih otroških pretepih. Gre za enega najdaljših televizijskih intervjujev Gorana Dragića, čeprav si slednji v zadnjem času želi več miru, zato se redkeje pojavlja v medijih. Dragić je v osebnem intervjuju med drugim povedal, da je na Evropskem prvenstvu pravzaprav fizično in čustveno izgorel in da je potreboval kar nekaj mesecev, da je ponovno dobil voljo do igranja košarke.

Goran je namreč na Evropskem košarkarskem prvenstvu leta 2017 kot pravi kapetan reprezentance odprl pot Sloveniji do zgodovinske zlate medalje v Istanbulu, kjer je potem v finalu dal popolnoma vse od sebe in tekmo popolnoma izčrpan predčasno končal zaradi hudi krčev. Vseeno je bil junak naslova evropskih košarkarskih prvakov, hkrati je postal doslej edini Slovenec z nazivom MVP (najkoristnejši igralec) evropskega prvenstva.

V sporočilu javnost RTV SLO so spomnili še, da je bil Goran prvi Slovenec na NBA All star tekmi, sicer pa je tudi aktiven ambasador in humanitarec. Oddaja bo na sporedu v torek, 25. junija, ob 21.00 na TV SLO 2. 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.