Naslovnica Trendi Po približno 175.000 urah – 20. obletnica 24ur.com

Po približno 175.000 urah – 20. obletnica 24ur.com

Avtor: Spletno Uredništvo

Te dni je priljubljena spletna stran 24ur.com praznovala 20 rojstni dan. V dveh desetletjih obstoja so spletni portal 24ur.com spremljale številne spremembe, kar je uporabnikom zagotovilo še bolj sveže, pregledne podobe strani, z več fotografijami in z bolj interaktivnimi vsebinami.

20 let 24urNekoč so se zbijale šale na račun ’24 kur’, danes pa stran oz. portal postavlja medijske standarde v regiji (foto: PR PRO Plus)

 

Ob dvajsetletnici obstoja spletno mesto 24ur.com nadaljuje svojo vizijo razvoja in ohranjanja vodilnega mesta. Nekdanja spletna stran, ki se je skozi čas razvila v portal, po dvajsetih letih še vedno dokazuje, da z izborom novic, aktualnih video vsebin in odlično uporabniško izkušnjo ustvarja sodobne trende, ki jih prepoznavajo zveste bralke in bralci, tako doma kot v širši regiji.

»Biti del zmagovalne ekipe 24ur.com pomeni veliko čast in še večjo odgovornost. Odgovornost do bralcev in do družbe, ki upravičeno od nas zahteva pošten in iskren odnos. Vsak dan se od nas pričakuje tako najširši izbor tematik kot tudi poglobljeno avtorsko vsebino, video prispevke in še več. V vedno rastočem in vedno bolj mobilnem ter vseprisotnem mediju, kot je internet, je lahko vsak dan na vrhu le izredna skupina novinarjev, ki pa sama ne bi uspela upravičiti tega zaupanja.

Za našimi uspehi stojijo vsi novinarji in številne ekipe ProPlusa, brez katerih stran danes ne bi izgledala tako zmagovalno,” je ob okroglem jubileju povedal prvi mož portala Jure Tepina. 24ur.com je v 20 letih zaznamovalo veliko prelomnic, zgolj v zadnjem delu lanskega leta so jih našteli tri. Prva je bila na volilno nedeljo v novembru, ko je v enem dnevu 24ur.com obiskalo rekordno število obiskovalcev.

Kar 432.152 uporabnikov je tedaj pod posebnim zavihkom ‘volitve’ iskalo prve informacije in poleg tega tudi pogledalo vremensko animacijo. Nato je v istem mesecu 24ur.com dosegel vseslovenski rekord in sicer je presegel 700.000 različnih obiskovalcev. Za konec pa so se v izjavi za javnosti podjetja PRO Plus lahko še pohvalili, da je portal zmagal na prvem neodvisnem natečaju, ki je potekal pod okriljem MediaDaily in tako postal najboljši novičarski portal v celotni regiji.   

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.