Naslovnica Trendi Po Olimpu bo padel tudi London

Po Olimpu bo padel tudi London

Avtor: Spletno Uredništvo

Filmska premiera meseca marca na Planet TV bo napet akcijski triler ‘London je padel’, ki bo na slovenskih televizijah prvič na sporedu v nedeljo, 29. marca, ob 20. uri. Med zadnjimi novostmi na programu pa je tudi nova kriminalna serija ‘Ubij Eve’, katere prva sezona je startala včeraj zvečer.

Po Olimpu bo padel tudi London Znani obrazi iz prvega dela franšize obetajo napeto nadaljevanje (foto: PR Planet TV)

Po velikem uspehu akcijskega filma ‘Padec Olimpa’ (Olympus Has Fallen), v katerem se agent Mike Banning postavi po robu teroristom, ki napadejo Belo hišo ter ugrabijo predsednika, so se razumljivo odločili za nadaljevanje franšize. Tako je nastal film ‘London je padel’ (London Has Fallen). V drugem delu uspešne franšize Mike spremlja predsednika na pogreb britanskega premierja v Londonu.

»Dogodek, na katerem so zbrani vsi pomembni svetovni politiki, pa želijo izrabiti teroristi in z ugrabitvijo predsednika ZDA ustrahovati svet. Tudi tokrat je Mike odločen, da bo zlobnežem prekrižal načrte, zato se s pestmi in orožjem loti trdoživih nasprotnikov. Toda kriminalci so dobro pripravljeni in kmalu se London spremeni v krvavo bojišče, Mike pa je edini, ki lahko prepreči padec prestolnice,« razkriva filmski napovednik.

V glavnih vlogah spet igrajo znanci iz prvega dela Gerard Butler, Aaron Eckhart, Morgan Freeman in Angela Bassett. Da je ‘padec Londona’ celo boljši od prvega filma, kar je v svetu kinematografije prava redkost, potrjujejo podatki o obisku. Drugi del je namreč v kinih po vseh zemeljski obli zaslužil več kot 200 milijonov ameriških dolarjev. Zato je tudi jasno, da so se hitro lotili tudi snemanje tretjega dela franšize ‘Angel je padel’ (Angel Has Fallen), ki je že lani ugledal luč sveta.London je padel bo na Planet TV v nedeljo, 29. marca. ob 20. uri.

Že včeraj pa je startala nova kriminalna serija ‘Ubij Eve’ (Killing Eve). »Gre za temačno kriminalno serijo, ki postreže tudi s črnim humorjem, predvsem pa z izjemno zanimivimi liki. Zgodba spremlja Eve Polastri (Sandra Oh), inteligentno, a zdolgočaseno uslužbenko britanske tajne službe, ki pride na sled Villanelle (Jodie Comer), elegantni in izjemno nadarjeni morilki po naročilu. Iznajdljivi nasprotnici razvijeta nenavadno obsedenost druga z drugo in se spustita v nevarno igro mačke in miši,« sporočajo s Planet TV.

Serija je prejela več prestižnih filmskih nagrad, na sporedu pa bo vsak teden ob torkih, sredah in četrtkih ob 22.30.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.