Naslovnica Trendi Planet TV vabi na potep po Sloveniji

Planet TV vabi na potep po Sloveniji

Avtor: Spletno Uredništvo

Tudi Planet TV se sproti prilagaja trenutnim razmeram v državi in se je pravkar priključil pobudi, da letos Slovenci letujemo v Sloveniji. Zato bodo na Planetu vsak petek ob 18.30 predstavljali najlepše skrite kotičke Slovenije ter gledalce vabili, naj jih obiščejo.

Planet TV vabi na potep po SlovenijiNovinarka Suzana Kozel se bo v prvi oddaji napotila v Goriška Brda, nato pa … (foto: PR Planet TV)

 

Planet TV vabi gledalce in gledalce na petkov potep po Sloveniji, v katerem bo novinarka Suzana Kozel predstavljala nove počitniške ideje. Rubrika ‘Planet na obisku’ je v okviru informativne oddaje ‘Planet 18‘ že pred izbruhom pandemije koronavirusa predstavljala skrite kotičke Slovenije, sedaj pa se spet vrača na male ekrane v nekoliko prenovljeni obliki.

Tudi Planet TV se namreč prilagaja razmeram v državi in tako se je priključil pobudi, da letos Slovenci letujemo v Sloveniji. »Suzana Kozel bo tokrat ob čudovitih kotičkih Slovenije predstavljala tudi različne počitniške ideje, od romantičnih podaljšanih vikendov do adrenalinskih oddihov, in nas spodbudila k preživljanju dopustniških dni doma.

Znotraj znanih turističnih središč, ki jih večina Slovencev in Slovenk že pozna, bo oddaja Planet na obisku poiskala nekaj skritih biserov in predstavila domiselne aktivnosti,« sporočajo s Planet TV. V oddaji ne bo govora le o krajih, ampak tudi o prebivalcih, turističnih delavcih, gostincih, kulinariki, športnih aktivnostih, kulturnih dogodkih, možnosti nastanitev…

Rubrika Planet na obisku bo s svojimi počitniškimi idejami na programu vsak petek ob 18.30.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.