Naslovnica Trendi Planet je zanimivo kolesarsko oddajo uvrstil v napačen termin

Planet je zanimivo kolesarsko oddajo uvrstil v napačen termin

Avtor: Spletno Uredništvo

Na Planet TV je v petek startala nova oddaja, ki je posvečena kolesarstvu in se imenuje ‘Treniraj kot Tadej Pogačar’. Na sporedu je vsak petek med 18.45 in 18.59, v njej pa igra glavno vlogo mladi as slovenskega kolesarstva Tadej Pogačar. Ker se zadnje čase ogromno slovenskih kolesarjev prav ob petkih zvečer udeležuje protivladnih protestov in ne sedi doma pred televizijo, sedanji termin nove oddaje zagotovo ni najbolj posrečen.

Planet je zanimivo kolesarsko oddajo uvrstil v napačen terminNova oddaja s svežim državnim prvakom v kronometru Tadejem Pogačarjem je koristna za vse rekreativne kolesarje (foto: PR Planet TV) 

 

 Na Planet TV je minuli konec tedna startala nova kolesarska oddaja, ki se imenuje ‘Treniraj kot Tadej Pogačar’. V oddaji, ki je namenjena predvsem rekreativnim kolesarjem, bo govora o vsem, kar je povezano z vožnjo na kolesu. Tako bodo strokovno predstavili proces vadbe, osnovno kolesarsko opremo, razne dodatne pripomočke, prehrano in najboljše kolesarske trase po državi, predvsem pa bodo gledalcem ponudili vrsto preverjenih in zelo uporabnih nasvetov. 

»Na Planetu in Siol.net lahko spremljate edinstveno kolesarsko oddajo, v kateri Tadej Pogačar in njegov trener Miha Koncilija predstavljata trike uspešnih kolesarjev in skrivnosti tega, kako se pripraviti na prijetno rekreativno kolesarsko sezono. Športni navdušenci bodo prav tako iz prve roke videli, kaj pomeni biti vrhunski športnik in kaj vse se dogaja v zakulisju preden se sprožijo bliskavice pod zmagovalnim odrom,« sporočajo s Planet TV.

Tadej Pogačar bo skušaj s svojim trenerjem prekolesaril različne kolesarke trase po Sloveniji, dolžin od 30 do 110 kilometrov. Tiste do 20 kilometrov so običajno bolj primerne za družine, medtem ko bodo za najbolj zagnane kolesarje pripravili tudi nekaj predlogov za daljše trase in tudi za resnejše gorske vzpone. Oddaja Treniraj kot Tadej Pogačar je na sporedu petek med 18.45 in 18.59, skupaj z dodatnimi kolesarskimi vsebinami pa je na voljo tudi na spletnem mestu Siol.net.

Oddaja pa ima eno opazno pomanjkljivost, ki je na Planet TV začuda niso opazili. Sedanji termin oddaje namreč s televizijsko-komercialnega vidika zagotovo ni posrečen, saj se zadnje čase prav ob petkih ob 19. uri veliko kolesarjev po vsej državi udeležuje protivladnih protestov in ne sedi doma pred televizijo. Gledanost sicer zelo zanimive oddaje bo tako precej slabša, kot bi bila katerikoli drugi dan v tednu. 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.