Naslovnica Oglaševanje Pintarline – elementi s področja strojnega ključavničarstva in strojegradnje

Pintarline – elementi s področja strojnega ključavničarstva in strojegradnje

Avtor: Spletno Uredništvo

Kvalitetni elementi ključavničarstva in strojegradnje….

Že več desetletij nudimo kvalitetne elemente s področja strojnega ključavničarstva in strojegradnje…. (foto: pintarline.com)

Za blagovno znamko Pintarline stoji podjetje Pintar B d.o.o. – moderno slovensko družinsko podjetje. Naše podjetje pa ni le sodobno, ampak ima obenem tudi kar dolgo tradicijo, saj obstaja že vse od leta 1984.

Locirani smo na Gorenjskem, v kraju Sveti Duh v neposredni bližini Škofje Loke in tudi od regionalnega središča Kranja smo oddaljeni le približno 5 kilometrov. Smo lahko dosegljivi, poslujemo pa s strankami z vseh koncev Slovenije.

V našem podjetju se že štiri desetletja marljivo posvečamo različnim strokovnim rešitvam in proizvodnji elementov s področja kovinarstva, natančneje strojnega ključavničarstva in strojegradnje.

Ves ta čas proizvajamo kakovostne kovinske izdelke in polizdelke, načrtujemo različne kovinske konstrukcije ter izdelujemo tudi različne izdelke po željah in potrebah strank. Tako imamo za seboj že dolgo poslovno pot in celo vrsto odličnih referenc naših zadovoljnih kupcev.

Zadovoljne stranke so namreč za nas ključnega pomena, zato se vedno potrudimo, da je naš produkt na pričakovano visoki ravni, da so naše cene ugodne in da se držimo vseh dogovorjenih rokov.

Smo zelo resen poslovni partner, zato sodelujemo z mnogimi večjimi slovenskimi gospodarskimi družbami, ki potrebujejo kovinske izdelke ali polizdelke, kot so Revoz, Akrapovič, M Sora, VBH, Doors, Cokinox, Alfrigo…

V našem družinskem podjetju smo vseskozi poslovno uspešni, saj smo zaradi visoke ravni delovanja postali zelo prepoznavni na področju celotne Slovenije. Pri tem so nam posebej v oporo naše izjemne dolgoletne izkušnje, a tudi drugi dejavniki.

Veliko namreč vlagamo v nove tehnološke pridobitve, nenehno nadgrajujemo našo opremo, posvečamo pa se tudi pridobivanju novih znanj in spoznavanju novih materialov oziroma najnovejših metodologij obdelave kovin.

Nazadnje smo tako našo proizvodnjo razširili še na dvigala za avtomobile in dvižne mize za motocikle, CNC obdelovanje lic vhodnih vrat ter na izdelavo različnih držal.

Bogata ponudba storitev in izdelkov, profesionalno opravljeno delo ter številne zadovoljne stranke, so ključ do našega poslovnega uspeha…(foto: pintarline.com)

Ponudba

Naša ponudba storitev in proizvodnih artiklov je bogato raznovrstna, pri delu pa veliko uporabljamo najnovejše tehnologije. Strokovno smo usposobljeni za vrhunsko rezanje, vrtanje, struženje in krivljenje kovin ter tudi za CNC in lasersko obdelavo materialov.

V visokokvalitetne polizdelke in končne izdelke predelujemo jeklo, nerjavno jeklo, aluminij, železo, pločevino in druge kovine. Posebej smo specializirani za proizvodnjo prototipov, za izdelavo kompleksnih posameznih delov ter za posebne manjše serije produktov.

Naše storitve obsegajo:
• laserski razrez cevi
• laserski razrez pločevine
• upogibanje – CNC
• rezkanje – CNC
• ploščinsko brušenje
• brušenje cevi
• klasično struženje
• varjenje železa, nerjavečega jekla in aluminija

Poleg tega smo našo proizvodnjo linijo razširili še na dvigala, oziroma dvigalke za avtomobile in enako priročne dvižne mize za motocikle (oziroma dvojne dvižne mize za avtomobile), ki lahko močno olajšajo delo mehanikov, vulkanizerjev, kleparjev, avtoličarjev in tudi delavcev v proizvodnji.

Nazadnje pa smo pričeli še z rezanjem okrasnih plošč iz aluminija in z izdelovanjem vratnih kljuk iz nerjavečega jekla, pri čemer našim strankam ponujamo izjemno sodoben varnostni dodatek – možnost vgradnje čitalnika prstnih odtisov.

Našo proizvodnjo pa smo razširili še na dvigala za avtomobile…(foto: pintarline.com)

PINTARLINE – zagotavljamo visoko kakovost vsakega artikla, ki ga izdelamo, in smo ponosni smo na vse storitve, ki jih nudimo!

Pintar B, doo
Sv. Duh 20
4220 Škofja Loka

Kontakti:
Gsm: +386 (0)40 163 284
E-mail: info@pintarline.com
Spletna stran: www.pintarline.com

Odpiralni čas
Ponedeljek do Petek: od 08:00 do 12:00 ure ter od 12:30 do 16:00 ure
Sobota: zaprto
Nedelja: zaprto
Prazniki: zaprto

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.