Naslovnica Trendi Peter Poles se bo v novi seriji Sanjski moški preizkusil še v vlogi Kupida

Peter Poles se bo v novi seriji Sanjski moški preizkusil še v vlogi Kupida

Avtor: Spletno Uredništvo

S POP TV je krajšem zatišju prišla novica o pripravah na oddajo Sanjski moški. Prijave za udeleženke so odprte, oddajo pa bo tokrat vodil izkušeni Peter Poles. Kdo pa bo zasedel vlogo sanjskega moškega – to zaenkrat še ostaja skrivnost.

Peter Poles se bo v novi seriji Sanjski moški preizkusil še v vlogi KupidaVoditeljski maček Peter Poles bo v novi oddaji hkrati voditelj in Kupido (foto. PR Pro Plus/POP TV)

 

Z največje slovenske komercialne televizijske postaje POP TV so pravkar sporočili, da so priprave na novo sezono oddaje ‘Sanjski moški’ že v polnem teku. Prijave za udeleženke so že odprte, novo serijo oddaj pa bo vodil izkušeni Peter Poles. Slednji je v svoji dolgoletni televizijski karieri počel že marsikaj in vodil marsikatero oddajo, sedaj pa je tudi sam ugotovil, da je očitno napočil čas za ‘Sanjskega moškega’.

»Trenutno so odprte prijave za kasting deklet, izbira je vsak dan širša, od oddaje pa pričakujem ravno to – da bomo za našega sanjskega moškega uspeli pripraviti popoln nabor deklet in bo na koncu, med vsemi cveticami, našel tisto res pravo. To je naša glavna misija,« je o trenutnem dogajanju v zakulisju oddaje povedal Poles. Prijave potencialnih kandidatk za oddajo Sanjski moški bodo sicer odprte vse do konca decembra.

S podjetja PRO Plus, ki stoji za blagovno znamko POP TV, pa vseeno pozivajo dekleta, naj s prijavo pohitijo in naj ne čakajo na zadnji trenutek. Poles pa je seveda ‘vrgel trnek’ in povedal, da sicer še ne sme izdati mena ‘Sanjskega moškega’, da pa lahko pove, da se slednji ukvarja s športom, da ima zato atletsko postavo, da zna tudi speči štrukelj, da se obeta prijetno snemanje in seveda se obetajo tudi zelo romantični zmenki.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.