Naslovnica Trendi Peta sezona odvetnika Saula

Peta sezona odvetnika Saula

Avtor: Spletno Uredništvo

Filmski program AMC je pravkar oznanil start pete sezono serije ‘Better Call Saul’ (Raje pokliči Saula). Premiera se obeta v četrtek, 4. junija, ob 22. uri, nato pa se bo vsak četrtek zvečer zvrstila nova epizoda. Sicer so producenti nadaljevanke pred dnevi napovedali, da bo prihodnje leto sledila še šesta sezona.

Ko so kriminalci v težavah, na sceno stopi bolj ali manj razdvojeni Saul Goodman (foto: PR AMC)

 

Filmska družba AMC je pred nekaj dnevi napovedala snemanje šeste sezone serije ‘Better Call Saul’ (Raje pokliči Saula), medtem ko na slovensko tržišče te dni prihaja prva epizoda pete sezone. Ta premiera z naslovom ‘Magic man’ se obeta v četrtek, 4. junija, ob 22. uri. Sicer pa peta sezona, ki se je v ZDA pričela februarja in iztekla zadnje dni aprila, obsega natanko deset epizod. Prinas bo na sporedu vsak četrtek zvečer.

»V desetih epizodah pete sezone serije Better Call Saul, bomo lahko spremljali, kako se je Jimmy Mcgill, nebogljeni in nerodni odvetnik, spremenil v brezkompromisnega Saula Goodmana, zagovornika kriminalcev. Ta odločitev povzroči nenadzorovan val sprememb v njegovi okolici. Že v prvi epizodi, ko Jimmy prevzame Saulov nenavadni pristop do strank, je jasno, da bo njegov odnos s Kim postavljen na preizkušnjo. Kako bo prenesla vse, kar predstavlja Saul Goodman, ki povrh vsega uporablja skrajno neobičajne pravniške metode,« pravi napovednik.

Serija ‘Better Call Saul’ je sicer prejela že veliko nominacij in nagrad, hvalijo jo kritiki, IDBM ocena pa je izjemno visoka – 8,89. Družba AMC je očitno specializirana za lastno produkcijo zelo kakovostnih serij, kot sta podobno večkrat nagrajeni nanizanki ‘Mad Men’ in ‘Breaking Bad’. Trenutno pa je na televizijskem programu AMC moč spremljati še vrsto uspešnih nadaljevank – poleg Better Call Saul so tu še serije ‘Fear The Walking Dead’, ‘NOS4A2’ in ‘The Terror’.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.