Naslovnica Trendi Pandemije še zdaleč ni konec, POP TV pa že gleda v prihodnost

Pandemije še zdaleč ni konec, POP TV pa že gleda v prihodnost

Avtor: Spletno Uredništvo

V dneh, ko se po Evropi obetajo prve opustitve izrednih zdravstvenih ukrepov in omejitev javnega življenja, se bodo tudi na POP TV posvetili prihodnosti. Čeprav pandemije še zdaleč ni konec, bo v petek, 17. aprila ob 21.20 že na sporedu posebna oddaja uredništva 24UR o prihodnosti po soočenju s pandemijo.

Pandemije še zdaleč ni konec POP TV pa že gleda v prihodnostVoditeljica petkove posebne oddaje ‘Koronavirus – kako naprej’ bo Maja Sodja (foto: PR PRO Plus)

 

Čeprav Italija, Španija in Danska postopno že opuščajo nekatere omejitve javnega življenja, se množijo napovedi, da cepiva proti koronavirusu Covid 19 ne bo na voljo do konca letošnjega leta in tudi pandemije do tedaj ne bo moč izkoreniniti. Kljub nekaj pozitivnim vestem v sicer globalno še vedno zelo zaskrbljujoči sliki pa so v uredništvu oddaje 24UR na POP TV že pripravili oddajo z naslovom ‘Koronavirus – kako naprej’.

V tej oddaji, ki bo na sporedu v petek, 17. aprila ob 21.20, bo govora o različnih posledicah pandemije, katera je že močno vplivala na življenja ljudi po vsem planetu in seveda tudi v Sloveniji. Zastavljena bodo vprašanja o tem, kaj sledi vrhu pandemije, kaj bo z gospodarstvom, kako skrbeti za najšibkejše in kaj bi morali spremeniti v zdravstvu»Z odlično ekipo, Katjo Šeruga, Miho Drozgom in voditeljico oddaje Majo Sodja, želimo ob analitičnih prispevkih odpreti široko debato o prihodnosti po soočenju s pandemijo.

V oddajo želimo vključiti pomembne strokovnjake in relevantne goste z različnih področij. Aktualno dogajanje v Sloveniji bomo primerjali tudi z dogajanjem po svetu, pogledali bomo, kakšna so znanstvena dognanja, kakšne so različne možnosti odzivov. Koronavirus je že zarezal v naša življenja, družbo, gospodarstvo, državo in svet; zdaj je čas za poglobljeno razpravo o tem, kako naprej,« razkriva urednica posebne oddaje Suzana Lovec.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.