Naslovnica Trendi Oskarji bodo v ponedeljek osvojili Planet

Oskarji bodo v ponedeljek osvojili Planet

Avtor: Spletno Uredništvo

Na Planet TV se tokrat obeta spektakularen začetek prihodnjega tedna. V noči iz nedelje na ponedeljek bodo namreč v Los Angelesu podelili letošnje Oskarje, posnetek vrhuncev prestižnega dogodka pa bo na sporedu v ponedeljek ob 22.45.

Oskarji bodo v ponedeljek osvojili PlanetAl Pacino igra v dveh filmih, ki sta skupaj zbrala neverjetnih 21 nominacij (foto: kolosej.si)

 

Ljubitelji filmov in glamurja bodo na svoj račun prišli šele v ponedeljek zvečer, ko bodo na Planet TV predvajali posnetek vrhuncev z letošnje podelitve Oskarjev. Sezona podeljevanja filmskih nagrad bo sicer svoj višek dosegla že nekaj ur pred tem in sicer v noči iz nedelje na ponedeljek, ko bodo v Los Angelesu že 92-tič razdelili te najbolj prestižne nagrade v svetu filma.

Slovenske gledalke in gledalci pa bodo na Planet TV v skrajšanem in s podnapisi že opremljenem posnetku spremljali reakcije zmagovalcev in poražencev slavnostnega večera. Obeta se zelo zanimiv razplet, saj je konkurenca letos izjemno huda. Sicer je največ, kar enajst nominacij za Oskarje tokrat prejela drama ‘Joker‘, ki jo krasi predvsem glavna vloga Joaquina Phoenixa, po deset nominacij pa so dobili še trije filmi.

Prvi je mafijaški film, posnet po resničnih dogodkih, z naslovom ‘Irec’ (The Irishman), v katerem je zbrana prava naveza slavnih Scorcese-Pacino-De Niro-Pesci. Drugi film z desetimi nominacijami je epska vojna drama ‘1917’ režiserja Sama Mendesa, tretji pa zadnja klasika ‘krvodajalca’ Quentina Tarantina ‘Bilo je nekoč … v Hollywoodu’ (Once Upon a Time … in Hollywood) z Bradom Pittom in Leonardom Di Capriom v glavnih vlogah, pa tudi Al  Pacino je opazen v stranski vlogi. 

»Poznavalci največ možnosti za zmago v kategoriji glavnih igralcev pripisujejo Joaquinu Phoenixu, ki je z Jokerjem slavil na praktično vseh podelitvah nagrad, in Renee Zellweger, ki je v biografski drami odlično upodobila Judy Garland,« napovedujejo na Planet TV, kjer bodo posnetek vrhuncev podelitve predvajali (šele) ob 22.45.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.