Naslovnica Trendi Oktobra prihaja šesta sezona serije ‘Fear the Walking Dead’

Oktobra prihaja šesta sezona serije ‘Fear the Walking Dead’

Avtor: Spletno Uredništvo

Specializirani filmski kanal AMC je na virtualni okrogli mizi na Comic-Con@Home predstavil novosti prihajajoče šeste sezone priljubljene grozljive serije ‘Fear the Walking Dead’. Zombiji se vračajo 12. oktobra ob 3. zjutraj.

Oktobra prihaja šesta sezona serije Fear the Walking Dead

Oboževalci so že v nestrpnem pričakovanju 6. sezone AMC-jeve serije ‘Fear the Walking Dead’ (foto: IPPR/AMC)

 

AMC je televizijski program, ki je specializiran izključno za filme in serije. Med AMC-jevimi najbolj nagrajenimi serijami zadnjih let so uspešnice ‘Mad Men’, ‘Breaking Bad’, ‘NOS4A2’, ‘The Terror’, z Zlatim globusom nagrajena ‘Better Call Saul’ ter tudi serija ‘Fear the Walking Dead’. Kanal se lahko pohvali tudi kot dobitnik kar 45-ih ‘prime time’ nagrad Emmy, doslej pa je bil za nagrado Emmy nominiran že skoraj 300 krat.

Kanal je pravkar izpeljal virtualno predstavitev 6. sezone priljubljene grozljive serije ‘Fear the Walking Dead’. »Okroglo mizo je moderiral Chris Hardwick (Talking Dead), gostje pa so bili vsebinski vodja The Walking Dead Universe (TWDU) Scott M. Gimple, izvršna producenta in show-runnerja Andrew Chambliss and Ian Goldberg ter igralska zasedba serije – Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Karen David, Jenna Elfman in Rubén Blades,« so pojasnili z AMC-ja.

Začetek 6. sezone je napovedan za ponedeljek, 12. oktobra, ker pa bo to globalna premiera, se bo za slovensko tržišče pričela ob 3. uri zjutraj (kar sovpada z nedeljskim najbolj gledanim večernim terminom v ZDA). Tudi če bodo oboževalci serije prespali premiero in tudi če nimajo možnosti ogleda za nazaj, so lahko vseeno brez skrbi, saj bo pa bo ponovitev prvega dela na sporedu AMC-ja že istega dne ob precej bolj gledljivi 22. uri.

Novost šeste sezone bo tudi ta, da je igralec Lennie James debitiral v vlogi režiserja in se tako pridružil igralskemu kolegu Colmanu Domingu, ki bo v tej sezoni režiral že svojo tretjo epizodo.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.