Naslovnica Trendi Odslej trojna tedenska doza Milijonarja

Odslej trojna tedenska doza Milijonarja

Avtor: Spletno Uredništvo

Planet TV se kljub vsem zapletom zaradi pandemije korona-virusa trudi, da bi gledalcem ponudil še več vsebin. Pravkar so se odločili, da bo priljubljeni kviz ‘Milijonar ‘ odslej na sporedu kar trikrat na teden in sicer ob ponedeljkih, torkih ter po novem tudi ob sredah – vsakič ob 20. uri.

 Odslej trojna tedenska doza MilijonarjaNa Planet TV poudarjajo, da so prijave za sodelovanje v kvizu Milijonar še odprte (foto: PR Planet TV)

 

Televizijska postaja Planet TV se nenehno trudi, da bi povečala svoj delež na slovenskem tržišču, to pa se najlažje doseže s predvajanjem kakovostnih oziroma nadpovprečno zanimivih oddaj. Na Planet Tv so se tako odločili, da bo popularni kviz ‘Milijonar’ z voditeljem Juretom Godlerjem odslej na programu kar trikrat tedensko – ob ponedeljkih, torkih in po novem tudi v sredo zvečer.

»Trenutno na Planetu spremljamo epizode, ki so bile posnete pred razglasitvijo epidemije. V studiu sodeluje manj gledalcev v občinstvu, ki sedijo na primerni razdalji, razen voditelja in kandidatov za vroči stol pa so vsi opremljeni z maskami. V prihodnjih oddajah bo snemanje znova potekalo brez občinstva, prazen studio pa je voditelj izkusil že v prejšnji sezoni,« so pojasnili s Planet TV.

Sicer bo kviz prve tri delovne dneve v tednu vsakič na sporedu v osrednjem večernem terminu ob 20. uri. V sporočilu za javnost so s Planet TV zapisali še, da snemanje četrte sezone poteka ob spoštovanju pravil za preprečevanje širjenja koronavirusa. Voditelj Jure Godler je sicer malce potarnal, da pogreša občinstvo, kar je glede na letošnje dogajanje v povezavi s korona-virusom povsem razumljivo. Varnost je pač trenutno na prvem mestu.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.