Naslovnica Trendi Oddaja Zvezde plešejo starta že v nedeljo

Oddaja Zvezde plešejo starta že v nedeljo

Avtor: Spletno Uredništvo

S POP TV so spomnili, da na male ekrane te dni prihaja nove sezona plesnega šova Zvezde plešejo. Plesni pari so že določeni, plesalk in plesalce že srbijo pete, premierna prva oddaja leta 2020 pa bo na sporedu že v nedeljo ob 20. uri.

Oddaja Zvezde plešejo starta že v nedeljoMoški del novega plesnega spektakla vsak s svojim ‘drinkom’ v koprski restavraciji Šavor (foto: PR POP TV)

 

PR služba POP TV-ja je že pred dnevi v javnost posredovala informacijo, kateri profesionalni plesalci bodo v novi sezoni šova ‘Zvezde plešejo’ plesali s slovenskimi zvezdnicami, sedaj pa so oznanili še, katere vrhunske plesalke se bodo zavrtele z moškim delom zvezdniške oddaje. Nekdanji slovenski reprezentant v rokometu Luka Žvižej bo tako pristal v izkušenih rokah povratnice in zmagovalke prve sezone oddaje Tadeje Pavlič.

Miki Vlahovič bo poskusil gledalce navdušiti v paru z rusko-štajersko vrhunsko plesalko Valeriyo Musino, Tomaž Mihelič pa bo pokazal svoje plesno znanje v navezi s senzualno Martino Plohl. Janija Jugovica bo plesnih korakov (na)učila Nika Bagon, Denis Toplak pa bo nedavni presaditvi las zaplesal s profesionalno inštruktorico plesa Nino Gerič. Moški plesalci, oziroma letošnji ‘zvezdniki’ imajo sedaj manj kot dva tedna časa, da dobro zvadijo svoj prvi ples.

V uvodni oddaji, ki bo na vrsti prav na Dan žena, bodo namreč svoje plesne gibe demonstrirale le ženske zvezde – Alya, Kataya, Teja Jugovic, Kaja Vidmar in Mojca Funkl. Sicer se nova sezona spektakla Zvezde plešejo na POP TV pričenja to nedeljo (8. marca) in sicer v osrednjem večernem terminu ob 20. uri. Moški zvezdniki pa bodo zaplesali šele v drugi oddaji plesnega šova, ki bo na vrsti 15. marca.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.