Naslovnica Svet & EU Od polnoči je uradno konec pandemije

Od polnoči je uradno konec pandemije

Avtor: Spletno Uredništvo
Danes se je po vsem svetu uradno končala pandemija koronavirusa. Do večera se bo vse vrnilo v normalo, odpravljene bodo vse prepovedi in omejitve, tudi cepljenje ne bo več potrebno.
Od polnoči je uradno konec pandemije

Donald Trump je imel vedno prav (foto: flickr.com)

Kot so največji strokovnjaki s spletnih družbenih omrežij napovedali takoj ob lanskem izbruhu pandemije koronavirusa v državah EU, se je danes takoj po polnoči dokončno izkazalo, da bolezen sploh ne obstaja, da gre pri pandemiji koronavirusa Covid 19 za navadno gripo, da gre za globalno zaroto farmacevtskih družb in da so bili vsi posnetki mrtvih ljudi, na primer v italijanskem Bergamu, lažni oz. izmišljeni.

Prav tako se je izkazalo, da so imeli absolutno prav vsi tisti, ki so že pred 21. decembrom, ko so se v EU začela prva cepljenja s cepivom ameriško-nemške naveze Pfizer-Biontech, da cepiva sploh ne delujejo. In sicer ne le prvo testirano in odobreno cepivo, ampak da ne deluje niti eno od 10 različnih vrst cepiv, ki so bile tedaj v raznih fazah izdelave. Vse to so genialno ugotovili kar prek spleta, brez nobenih dodatnih komplikacij in dodatnih stroškov.

Prav tako so imeli prav vsi tisti, ki so povezovali širjenje okužbe z novimi mrežami oddajnikov za tehnologijo 5G. Seveda pa je imel kot vedno najbolj prav na zadnjih volitvah pokradeni in ogoljufani ameriški predsednik Donald Trump , ki je 22. januarja 2020 o povsem izmišljenem izbruhu pandemije dejal: »Popolnoma ga imamo pod nadzorom. Gre za eno osebo, ki prihaja iz Kitajske. Vse bo v redu.«

Za nekatere pač 1. april traja vseh 365 dni v letu, za druge pa je na vrsti le – danes! Zato je vse zgoraj zapisano navadna prvoaprilska pravljica…

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.