Naslovnica Trendi Od 47. Ronina do božične epizode bedakov in konjev

Od 47. Ronina do božične epizode bedakov in konjev

Avtor: Spletno Uredništvo

S Planet TV je oznanili še zadnje programske novosti leta 2019. Na Planetu se jutri obeta premiera filma 47. Ronin, v ponedeljek se začenja nova sezona Gorskega čuvaja, na silvestrovo dobrodelna oddaja kviza Milijonar in za prehod v leto 2020 še predstava komika Perice Jerkovića ‘Zgodovina selfi-butla’.

Od 47. Ronina do božične epizode bedakov in konjev

Keanu Reeves bo tokrat prikazal, kaj sta za Japonce nekoč pomenila čast in zvestoba (foto: PR Planet TV) 

 

Jutri, v nedeljo, 29. decembra, bo na Planetu ob 20. uri na sporedu zgodovinski akcijski film ‘47. Ronin’ s priljubljenim Keanujem Reevesom, ki bo predvajan premierno na slovenskih televizijskih programih. Gre za akcijski spektakel, ki se dogaja v Japonski 18. stoletja, ko mora 47 samurajev maščevati smrt svojega gospodarja. To je bila po tedanjem častnem kodeksu samurajev njihova osnovna dolžnost, da bi oprali svojo in gospodarjevo čast, tudi za ceno lastnega življenja.

»Keanu Reeves je izgnani bojevnik Kai, ki se pridruži skupini 46 roninov pod vodstvom odločnega Oishija (Hiroyuki Senada). Maščevati želijo smrt svojega učitelja, ki jo je povzročil tiranski gospodar vojne Kira. S pomočjo osupljivih spretnosti mečevanja, borilnih veščin in prikrivanja uničujejo sovražnikove horde, vendar kmalu spoznajo, da se bodo morali spopasti tudi z zlobnimi silami magije in miselnih prevar«, pravi napovednik filma, ki pravzaprav temelji na resnični zgodbi.

V ponedeljek, 30. decembra, pa na Planet TV prihaja nova, peta sezona ‘Gorskega čuvaja’ (Un passo dal cielo). Glavno vlogo igra šarmantni Daniele Liotti, ki je uspešno nasledil Terrenca Hilla, serijo pa zaznamujejo izjemna snemalna prizorišča v italijanskih Dolomitih. »Ob koncu zadnje sezone je poveljnik Francesco Neri (Liotti) našel ravnovesje med svojimi bolečimi osebnimi ranami in željo po novem življenju. Končno se tudi njemu obeta prihodnost, sploh ker se je Emma po letu odsotnosti vrnila v San Candido.

A zdi se, da se ni vrnila zaradi Nerija. Se je Francesco res znebil svojih duhov? Ga lahko še vedno preganjata Deva in njegova norost? Ta vprašanja sproži nepričakovan dogodek, ki ogrozi Emmino življenje,« so razkrili na Planet TV. Silvestrovo bo na Planetu ob 20. uri v znamenju posebne dobrodelne oddaje kviza ‘Milijonar’, ob 21. uri pa bo na vrsti stand-up predstava ‘Zgodovina selfi-butla’ komika Perice Jerkovića. V celovečerni komediji je Jerković združil moči s Tinom Vodopivcem in s Klemnom Slakonjo.

Silvestrovo pa bo v znamenju smeha tudi po ob 22. uri, ko bo sporedu filmska komedija ‘Bilko debilko’ (Sgt. Bilko) s Stevom Martinom. Leto 2020 pa se bo začelo s posebno božično epizodo legendarne britanske serije ‘Samo bedaki in konji’ (Only Fools and Horses).

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.