Naslovnica Trendi Nova serija Vse punce mojga brata bo na voljo še pred koncem meseca

Nova serija Vse punce mojga brata bo na voljo še pred koncem meseca

Avtor: Spletno Uredništvo

28. januarja bo na programu VOYO na voljo nova humoristično-ljubezenska serija ‘Vse punce mojga brata’, v kateri glavni vlogi igrata brata Domen in Vid Valič. Že v prvi epizodi bo jasno, da stvari niso vselej takšne, kot se zdijo na prvi pogled, in da prave iskrice strasti prav zares nikoli ne ugasnejo.

Pisana ekipa nove slovenske serije ‘Vse punce mojga brata’ (foto: Urša Premik/PR Pro Plus)

 

28. januarja bo VOYO predstavil že pred časom napovedano novo humoristično-ljubezensko serijo ‘Vse punce mojga brata’. V njej glavni vlogi igrata brata Domen in Vid Valič. Domen je odgovoren, resen in svoji partnerki zvest osnovnošolski učitelj, Vid pa je učitelj zumbe, ki s flirtanjem in številom simpatij bogati svoj ego. Njuno skupno stanovanje bo seveda zato hitro postalo premajhno…

»Za zgodbo sva sicer uporabila vse svoje izkušnje, ki jih imava z nežnejšim spolom, ne pa tudi vseh anekdot, saj veste, pravi gentleman nikoli ne pove. Pravi komik tudi ne, saj spremeni imena in napiše zgodbo tako, da se ljudje lahko poistovetijo, a ne prepoznajo. Snemanje je bilo zares zabavno in komaj čakava, da vidiva, ali se je to tudi preneslo na kamero,« sta pojasnila brata Valič.

V glavnih ženskih vlogah orignalne slovenske serije ‘Vse punce mojga brata’ bosta nastopili Ajda Smrekar in Beti Strgar. Ajda bo igrala Domnovo dekle Anjo, Beti pa bo Kiki – Anjina prijateljice in bivša Vidova ‘znanka’. V seriji bodo nastopili še Vanja Plut, Ana Špik, Primož Petkovšek, Nebojš Tasić, Alenka Kraigher, Tijana Zinajić in celo Sašo Weilgoni. Z VOYO so še opozorili, da si bodo gledalci lahko 28. januarja ‘na mah’ ogledali vso serijo. 

“Že v prvi epizodi pa spoznamo, da stvari niso vselej takšne, kot se zdijo na prvi pogled, in da prave iskrice strasti prav zares nikoli ne ugasnejo,” so še razkrili.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.