Naslovnica Trendi Nova serija Srečno samski bo zagotovo imela terapevtski učinek

Nova serija Srečno samski bo zagotovo imela terapevtski učinek

Avtor: Spletno Uredništvo

Serija programskih novosti na Planet TV se nadaljuje. Tako bo natanko čez teden dni v ponedeljek, 23. marca, prvič na sporedu nova serija ‘Srečno samski’. Humoristična drama je posneta po bolj ali manj resničnih življenjskih dogodkih, obsegala pa bo 12 epizod. Serijo bo na Siol.net spremljala spletna pogovorna oddaja v živo ‘Zaupno z Veroniko’.

Nova serija Srečno samski bo zagotovo imela terapevtski učinek

Peter se, vsaj na tej fotografiji, ne zdi ne samski in tudi ne srečen (foto: PR Planet TV) 

 

Siolova televizijska mreža Planet je tokrat skupaj s produkcijsko skupino Mangart pripravila novo televizijsko nanizanko ‘Srečno samski’. Gre za humoristično dramo, katera rdeča nit so terapije, zato avtorji pravijo, da bo tudi za gledalce imela terapevtski učinek. Če ne zaradi drugega, pa vsaj zato, ker je smeh pol zdravja, kot pravi slovenski pregovor. Poleg smeha in terapij pa bodo gledalci priče pravzaprav seciranju sodobnih odnosov na področju ljubezni v čisto slovenskem kontekstu.

V glavnih vlogah nove originalne slovenske televizijske serije bosta Živa Selan (Maja) in Matej Puc (Peter), ki navidezno živita sanjsko življenje, dokler se ne začnejo težave v službah in tudi pri načrtovanju otroka. Da bi partnerja nekako rešila svojo zvezo, se pogumno podata na posebne terapije, kjer se znajdeta med zelo različnimi ljudmi in med izjemno pestro paleto njihovih čustvenih odnosov.

»Majina starejša sestra Vida, ki jo igra Aleksandra Balmazović, se na primer najbolj posveča svoji karieri in partnerje menja kot po tekočem traku, tu je tudi šarmantni detektiv Denis (Andrej Murenc), ki se v terapevtsko skupino vključi pod krinko, žurerka Sonja (Sara Dirnbek), ki na spletu živi retuširano življenje, zasebno pa je nesrečna, preprost Srečko (Luka Cimprič), ki še vedno živi z mamo na domači kmetiji, a bi si rad našel punco, in samohranilka Fani (Tijana Zinajić), natakarica, ki ne prenaša filozofiranja in razmišlja racionalno.

Terapije vodita Bernard in Vida (Primož Vrhovec in Iva Krajnc),« razkriva napovednik serije. Poleg tega sta terapevta Bernard in Vida v odprti zvezi, ki jo zagovarjata iz povsem različnih vzrokov. Serija Srečno samski bo prvič na sporedu v ponedeljek, 23. marca in sicer ob 21. uri. Takoj po koncu oddaje bo na spletnem mestu Siol.net ob 22. uri na vrsti še debata v živo ‘Zaupno z Veroniko’.

Ta spletna oddaja pa ne bo humoristično obarvana, ampak bo Dr. Veronika Podgoršek (sicer po poklicu terapevtka, specializirana za partnersko in družinsko terapijo) strokovno analizirala čustvene situacije v pravkar končani epizodi Srečno samskih in tudi odgovarjala na vprašanja o medsebojnih odnosih.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.