Naslovnica Trendi Nova originalna serija Sekirca v med se dogaja v Kamniku

Nova originalna serija Sekirca v med se dogaja v Kamniku

Avtor: Spletno Uredništvo
Z medijske družbe Pro Plus so sporočili, da je po zaključku priljubljene serije ‘Najini mostovi’ napočil čas za novo domačo originalno serijo. Novost se imenuje ‘Sekirca v med’ in se dogaja v Kamniku. Zgodba govori o družini Hribar, ki zadene na loteriji in se čez noč prelevi v milijonarje. Jim je res padla ‘sekirca v med’, ali pa se bo njihovo življenje spremenilo na slabše?
Nova originalna serija Sekirca v med se dogaja v Kamniku

Glavni junaki nove domače TV serije ‘Sekirca v med’ (foto: PR Pro Plus/Ana Gregorič/Ksaver Šinkar)

Z medijske družbe Pro Plus so napovedali prihod nove domače originalne televizijske serije. Novost se imenuje ‘Sekirca v med’, serijo pa bodo zaznamovali zabaven pridih z veliko humorja, slikoviti liki in razgibano dogajanje. Zgodba govori o družini Hribar, ki zadene na loteriji in njeni člani zato kar naenkrat postanejo milijonarji.

»Kot rdeča nit se bodo vseskozi prepletali medsosedski odnosi, družinski spori in raznolik jezik več generacij. Zakonca Hribar, ki ju upodabljata izjemna  Jožef Ropoša in Mojca Funkl, imata v seriji odlično kemijo in občutek za komedijo. Njune otroke Špelo, Anjo in Luko upodabljajo mladi upi slovenske igre Mila Peršin, Lea Cok in Luka Bokšan.

V izvrstni slovenski komediji seveda ne gre brez dobrih sosedov, ob boku Hribarjevih stoji hiša Paulitchev, v vlogo glave družine, Rozike, je stopila legenda slovenske igre, z Borštnikovim prstanom nagrajena Jožica Avbelj, v liku njene hčerke Diane in vnuka Matthiasa pa bomo spremljali Barbaro Medvešček in Matevža Müllerja,« so razkrili v napovedniku.

Dodali so še, da so v seriji glavni liki razdeljeni na tri generacije, tako da se redno spopadajo tudi z medgeneracijskimi razlikami. Poleg medu, sreče, družine, odnosov, pomembno vlogo v seriji igra tudi slovenska avtorska glasba in sicer je za naslovno skladbo serije poskrbela štajerska skupina ‘Polkaholiki’.

Več si bodo gledalci lahko ogledali ob prihodu serije, so še sporočili s Pro Plusa. Žal pa niso napisali, kdaj bo serija nared za predvajanje. Prav tako niso zapisali, kje točno naj bi se predvajala, glede na to, da je ta medijska družba lastnica številnih TV-kanalov in tudi največje slovenske spletne videoteke.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.