Naslovnica Trendi Nova nemška kriminalka V iskanju pravice

Nova nemška kriminalka V iskanju pravice

Avtor: Spletno Uredništvo
Na Planet TV so že za ta konec tedna pripravili nekaj zanimivih programskih novosti, to pa jih ni odvrnilo od tega, da bi tudi za ponedeljek najavili še eno mikavno premiero. Pričela se bo namreč nova nemška kriminalna serija ‘V iskanju pravice’.
Evropski kriminal je tudi slovenskim gledalcem bolj domač kot ameriški (foto: PR Planet TV)

Nova kriminalna serija ‘V iskanju pravice’ bo na Planet TV odslej na sporedu od ponedeljka do srede in sicer ob 20.45, takoj po kvizu Milijonar. Policijska serija, v kateri posebna enota kriminalističnega urada v Berlinu rešuje stare nerešene primere iz preteklosti, bo startala že ta ponedeljek, 19. aprila. Serija obeta veliko, saj je so se avtorji že pred pričetkom snemanja načrtno izognili posnemanju ameriških nadaljevank.

Tako so zgodbe že same po sebi postale precej bolj realistične, vsaj za evropske gledalce. Avtorji serije z originalnim nemškim naslovom ‘Die Spezialisten – Im Namen der Opfer’ so se tudi zvesto držali osnov postopkov glede reševanja zločinov v Nemčiji, z izvirnostjo zgodb pa so le še dodatno dvignili kakovost serije. »V prvem delu v Berlinu med svetovnim prvenstvom v nogometu leta 1990 izgine najstnik Gerd Zarske.

Četrt stoletja pozneje najdejo izmaličene posmrtne ostanke, ki jih identificira posebna ekipa forenzičnih strokovnjakov pod vodstvom kriminalista Mirka Kieferja. Žrtvini starši in brat, vsi obsedeni z nogometom, skušajo prikriti, da je bil Gerd homoseksualec, kar je v njihovem mačističnem okolju veljalo za najhujšo nočno moro,« razkrivajo v  napovedniku Planet TV in dodajajo, da bo kraj zločina tudi kraj, kjer so bo šele začelo razkrivanja starih grehov in skritih, nepričakovanih motivov.

 

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.