Naslovnica Trendi Nov šov Leta štejejo starta v četrtek

Nov šov Leta štejejo starta v četrtek

Avtor: Spletno Uredništvo
V četrtek, 3. marca, se na Planet TV ob 19.45 pričenja nova zabavna oddaja ‘Leta štejejo’, v kateri bodo zvezdniški tekmovalni pari skušali uganiti, koliko let ima neznanec ali neznanka pred njimi. Voditelj šova bo Klemen Bučan, s Planet TV pa za to novost napovedujejo precej zadreg, čudenja in predvsem veliko smeha. Oddaja bo na sporedu vsak četrtek in pa tudi vsak petek.
Nov šov Leta štejejo starta v četrtek

Nov šov bosta otvorila Ranko Babić in Ana Maria Mitič (foto: PR Planet TV)

V četrtek, 3. marca, bo na Planet TV startalo predvajanje nove oddaje, ki so jo poimenovali ‘Leta štejejo’. Voditelj oddaje Klemen Bučan bo vsakič gostil drug zvezdniški tekmovalni par, ki bo ugibal o resnični starosti neznancev in neznank na odru. Tekmovalni pari bodo na začetku oddaje prejeli 20 tisoč evrov, potem pa jih bodo izgubljali ali ohranjali – odvisno od tega, ali bodo zadeli pravo starost, ali ne.

“Manj bodo zgrešili, manj denarja bodo izgubili. Vsako leto odnese evre in bolj gremo proti koncu, večja je kazen za zgrešena leta. Na začetku so bili vsi tekmovalci skeptični, koliko let lahko pripišejo ženski. Potem pa so videli, da izgubljajo denar in nadaljevali ugibanje z manj prijaznosti,” je med drugim razkril voditelj Klemen Bučan. Pri vsaki osebi si bosta lahko tekmovalca pomagala tudi z različnimi oblikami pomoči, ki bodo skrivale namige o njeni dejanski starosti.

Prvi zvezdniški tekmovalni par, ki se bo na premierni oddaji ‘Leta štejejo’ prihodnji četrtek ob 19.45 preizkusil v ugibanju let, bosta tvorila Ranko Babić in Ana Maria Mitič. Dan kasneje bosta v drugi oddaji nastopila glasbenika Eva Boto in David Amaro. Sledili bodo še Irena Yebuah Tiran, Gašper Rifelj, Alenka Godec, Simona Vodopivec, Tina Gaber, Laura Unuk in številne druge zvezde slovenske estrade.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.