Naslovnica Trendi Nov okoljsko-trajnostni portal Čas za Zemljo

Nov okoljsko-trajnostni portal Čas za Zemljo

Avtor: Spletno Uredništvo
Z medijske družbe PRO Plus so oznanili, da so zagnali novo spletno mesto Čas za Zemljo. Novi portal je posvečen aktualnim družbenim, okoljskim in trajnostnim temam.
Jure Tepina bo z ekipo 24ur.com skrbel tudi za trajnostne in okoljske teme (foto: PR PRO Plus)

Kot so pojasnili s ‘spletnega odseka’ PRO Plusa, so se za novost odločili iz več vzrokov. Nov portal Čas za Zemljo na primer ponuja vsebine, ki so zelo aktualne že danes, aktualne pa bodo ostale tudi ves čas predvidenega prehoda EU na nizkoogljično gospodarstvo do leta 2050. Čas za Zemljo je bil že pred leti uspešen projekt ekipe 24ur.com, zato so ga sedaj obudili in razširili kar v samostojen portal.

Vsebino novega spletnega mesta podrobneje razkrivajo že zavihki. Tako so vsebine razdelili na področja E-mobilnost, Pametni dom, Zelena energija, Trajnostno, Ekologija in Beseda o Zemlji. Cilj portala pa je predstaviti najnovejše in najbolj učinkovite trajnostne rešitve, ozaveščati Slovenijo glede odgovornega trajnostnega ravnanje in zadovoljevanja sedanjih potreb družbe brez ogrožanja naslednjih generacij.

»Zavedamo se, da smo kot medij in kot člani te družbe odgovorni, da osvetlimo in posredujemo takšne teme, ki se dotikajo vsakega od nas. Osredotočeni smo predvsem na trajnostno delovanje in naš cilj je, da portal Čas za Zemljo prevzame osrednjo mesto za informiranje o zeleni prihodnosti,« je ob tem dejal Jure Tepina, odgovorni urednik portala 24ur.com, ki je po novem odgovoren tudi za Čas za Zemljo.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.