Naslovnica Trendi Nov kviz se imenuje Leta štejejo, vodil ga bo Klemen Bučan

Nov kviz se imenuje Leta štejejo, vodil ga bo Klemen Bučan

Avtor: Spletno Uredništvo
Planet TV pripravlja novo zabavno oddajo. Poimenovali so jo ‘Leta štejejo’, vodil jo bo Klemen Bučan, v njej pa bo ključno, kako dobro bodo udeleženci znali presoditi ljudi in natančno določiti njihovo starost.
Nov kviz se imenuje Leta štejejo, vodil ga bo Klemen Bučan

Radijec Klemen Bučan bo voditelj novega TV kviza (foto: PR Planet TV)

Na Planet TV se napoveduje nov kviz, ki se bo imenoval ‘Leta štejejo’. Sicer datum prve oddaje še ni določen, prav tako tudi imena gostov še niso znana. Znano pa je, da bo to novo, zabavi namenjeno oddajo, ki bo najboljšim prinesla tudi mikavne nagrade, vodil Klemen Bučan. Rdeča nit kviza bo natančno določanje starosti, za kar se bodo trudili zvezdniški tekmovalni pari, ki bodo ugibali o starosti neznancev in neznank pred seboj.

»Glasno ugibanje o letih zna povzročiti tudi kakšno zadrego in smešno situacijo, ki bo nedvomno nasmejala gledalce, hkrati pa pari z zgrešenimi ocenami izgubljajo denar. Na začetku oddaje bodo namreč imeli na razpolago 20 tisoč evrov, ki pa jih bodo obdržali ali izgubili na podlagi tega, kako dobro bodo uganili starost neznanih oseb,« so o novi nagradno-zabavni oddaji pojasnili s Planet TV.

Pri določanju točne starosti vsakega neznanca bodo tekmovalcem na voljo različne oblike pomoči, ki bodo skrivale namige o dejanski starosti osebe – a bo prepoznavanje teh namigov odvisno predvsem splošnega znanja oz. razgledanosti tekmovalnih parov. Na Planet TV pa glede te zadnje novosti na slovenskem televizijskem trgu obljubljajo, da se tudi gledalci na domačih foteljih ne bodo mogli upreti sodelovanju pri ugibanju.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.