Naslovnica Trendi Neverjetno življenje psička Enza

Neverjetno življenje psička Enza

Avtor: Spletno Uredništvo

Jeseni bo v slovenska kina vkorakal film čustven film z naslovom ‘Neverjetno življenje psička Enza’. Gledalci bodo lahko spoznali psička, ki bo svetu pokazal, kako biti človek.

Neverjetno življenje psička EnzaPsiček Enzo in ‘Ferrari rdeča’ barva lepo sodita skupaj (foto: Blitz Slovenija) 

 

Filmski studio, v katerem je nastal film ‘Marley in jaz’, tokrat predstavlja čudovito, razburljivo in zabavno zgodbo, posneto po romanu in povedano iz perspektive psička Enza, kateremu glas posodi legendarni Kevin Kostner. Zgodba filma govori o Dennyu (igra ga Milo Ventimiglia), vozniku dirkalnega avtomobila, ki je v svojem življenju popolnoma predan duhovitemu, pametnemu in predvsem zelo človeškemu psu, Enzu.

»Enzo je za Dannyja več kot domači ljubljenček, Enzo je njegov najboljši prijatelj. Nekega dne, Danny spozna učiteljico Eve, ki jo igra Amanda Seyfried. Zaljubita se, poročita in dobita dojenčka. S pomočjo Eve in Enza se Danny nauči, kako biti družinski človek v težkih trenutkih in kako znanje in izkušnje, ki jih je dobil na dirkaški stezi, lahko uporabi v svojem življenju.

To izjemno čustveno zgodbo je režiral Simon Curtis, temelji na pa bestseller romanu Gartha Steina,« so zapisali v prvem napovedniku filma. ‘Neverjetno življenje psička Enza’ sicer v kino prihaja šele oktobra letos, distributer filma pa bo podjetje Blitz Film & Video Distribution. 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.