Naslovnica Trendi Nepremagljive slovenske družine na Planetu

Nepremagljive slovenske družine na Planetu

Avtor: Spletno Uredništvo

Pomlad bo na Planet TV prinesla novo tekmovalno oddajo, v kateri se bodo v športnih preizkušnjah pomerile štiričlanske družinske ekipe. Oddajo ‘Nepremagljivi’ (Fittest Family) bo vodil Marko Potrč. Slednjemu športni izzivi niso tuji, saj redno skrbi za fizično kondicijo – tudi v krogu svoje družine.

Marko Potrc 8 1Na preizkušnji bosta tako družinska fizična pripravljenost kot ekipi duh (foto: PR Planet TV)

 

Pomlad bo na Planet TV o bogata s tv-vsebinami, med drugim bodo gledalci lahko prvič spremljali prav poseben tekmovalni šov, v katerem se bodo za naziv najbolj ‘fit’ družine pomerile slovenske družine. Oddaja ‘Nepremagljivi’ nastaja v sodelovanju s hrvaško televizijo RTL, vsako družino pa bodo med premagovanjem športnih izzivov motivirali in jih trenirali izkušeni športniki.

Pri nas bo Nepremagljive vodil Marko Potrč, na Hrvaškem pa bo to Doris Pinčić Rogoznica, znana igralka in voditeljica. Izkušeni televizijec Potrč je znan športni navdušenec, ki pa se zaveda, da je prav vsakdo premagljiv. “Premagati samega sebe vsak dan znova je vodilo, ki se ga poskušam držati,” pravi Marko, ki ima zelo aktivno družino, pridno trenirata tudi njegova otroka, ki sta trenutno najbolj zagledana v plavanje.

Slovenci smo sicer znani kot športni narod, zdaj pa bodo imele slovenske družine edinstveno priložnost, da dokažejo svojo vzdržljivost, moč, sposobnost sodelovanja in predanost športu. “To bo vrhunska preizkušnja, o kateri bodo nekoč razlagali svojim otrokom in vnukom. To obljubim!” zatrjuje Potrč. Na Planetu še vabijo, da se štiričlanske družinske ekipe prijavijo na najbolj športno družinsko preizkušnjo in sice prijave sprejemajo na njihovih običajnih spletnih kanalih.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.