Naslovnica Trendi Ne resničnostni, ampak resnični šov slovenskih košarkarjev

Ne resničnostni, ampak resnični šov slovenskih košarkarjev

Avtor: Spletno Uredništvo
Medijska družba PRO Plus je ta teden objavila novico o odlični gledanosti tekem slovenskih košarkarjev in finala oddaje Sanjski moški, že pred dnevi pa tudi novico, kdo bosta letos jeseni voditelja nove sezone šova ‘Slovenija ima talent’. Med temi tremi šovi pa je nekaj razlik.
Že ogrevanje Luke Dončića pred tekmo je šov zase (foto: KZS/FIBA)

Resničnostni šov Sanjski moški se je pravkar zaključil in na veliko zadovoljstvo medijske družbe PRO Plus se je sezona iztekla z rekordnim številkami. Kako gledana je bila zadnja oddaja, sicer začuda niso sporočili, so pa zato objavili, da je bila najbolj gledana epizoda na sporedu 16. maja, ko je gledanost dosegla rating 16,4 odstotka, med ženskim občinstvom celo 21,7 odstotka.

Sanjski moški je osvojil gledalke in moško manjšino gledalcev tudi na programu VOYO, saj je imel več kot milijon ogledov. “To je bil najbolj gledan šov na VOYO vseh časov, vsaj eno epizodo si je ogledalo 60 % VOYO naročnikov. Ob tem je zanimiv še podatek, da si je kar 91 % gledalcev epizodo ogledalo en dan pred predvajanjem na televiziji. Najbolj gledana oddaja je bila 22. maja, ko je imel Gregor romantičen zmenek v bazenu z Anjo,” so pojasnili v sporočilu za javnost.

Medtem ko so eni gledali ‘Sanjskega moškega’ na POP TV in na VOYO, pa so drugi na A kanalu gledali resnični šov sanjskih slovenskih košarkarjev. Slovenska moška košarkarska reprezentanca se je namreč s tremi veličastnimi zmagami na kvalifikacijskem turnirju v Litvi prvič uvrstila na olimpijske igre. Z 8-odstotnim ratingom in 39-odstotnim deležem gledalcev je bila finalna tekma z Litvo najbolj gledana športna oddaja minulega konca tedna.

Že pred dnevi pa so s PRO Plusa objavili še novico, da na POP TV jeseni prihaja 8. sezona šova ‘Slovenija ima talent’. Voditelja nove sezone bosta Peter Poles in Sašo Stare, ki sta garancija za veliko zabave. »Produkcija nama je naročila, da morava tudi midva pripraviti svojo točko, tako da zdaj ves čas razmišljava, globoko razmišljava, kako bi se znebila te točke ali jo naredila po liniji najmanjšega odpora, ampak, da bo hudo izpadlo,« sta v svojem prepoznavnem slogu pojasnila voditelja.

V žiriji 8. sezone šova ‘Slovenija ima talent’ pa se bodo jeseni zabavali Ana Klašnja, Marjetka Vovk, Branko Čakarmiš in Lado Bizovičar,  so med drugim še pojasnili s PRO Plusa.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.