Naslovnica Trendi Naslednja novost na Planetu bodo Gasilci

Naslednja novost na Planetu bodo Gasilci

Avtor: Spletno Uredništvo

Planet TV zadnje čase ponuja več novosti kot vse ostale slovenske televizijske mreže skupaj. Tako se s prihodom pomladi obeta nova oddaja, v kateri bo glavno vlogo imela najbolj priljubljena skupina državljanov Slovenije in sicer so to gasilci. V velikem tekmovalnem izzivu, imenovenem ‘Gasilci’, bodo kmalu nastopili najbolj usposobljeni člani in članice iz slovenskih prostovoljnih gasilskih društev.

Naslednja novost na Planetu bodo Gasilci Voditelja Marko Potrč in Eva Cimbola enako kot velika večina Slovencev zelo cenita delo gasilcev (foto: PR Planet TV).

 

Na Planet TV prihaja velika novost, ki bo nastala v sodelovanju z Gasilsko zvezo Slovenije. Gre za novo oddajo ‘Gasilci’, kjer bodo do izraza prišli znanje, pripravljenost in usposobljenost gasilskih društev. Na tem planetarnem gasilskem izzivu se bodo med seboj pomerili najbolj vešči, neutrudni in izšolani člani slovenskih prostovoljnih gasilskih društev. Zmagovalce čaka lepa nagrada, saj bodo poleg simboličnega pokala za svoje gasilsko društvo prejeli tudi 30.000 evrov.

“Oni imajo svoje službe, svoja življenja – dejansko si trgajo svoj prosti čas zato, da rešujejo življenja in premoženja nas, ki jih potrebujemo,” pravi voditelj Marko Potrč, ki bo med oddajo spremljal gasilce med težavnimi preizkusi, medtem ko bo voditeljica Eva Cimbola skrbela za goste iz občinstva ter podpornike prisotnih gasilskih društev. Sicer bodo sodelujoči nastopili na izjemno zahtevnih gasilskih poligonih, ki jih bo strokovno pripravila skupina gasilskih strokovnjakov.

Tako se bosta v vsaki oddaji ekipi dveh slovenskih prostovoljnih gasilskih društev pomerili na treh poligonih, s Planet TV pa že razkrivajo, da bo najbolj pomemben ognjeni poligon. “Veliko pozornosti bomo namenili tudi preventivnim ukrepom za varnost ljudi, projekt pa bo spremljala dobrodelna nota, saj bomo s pomočjo gledalcev zbirali sredstva za Ustanovo za pomoč družinam ponesrečenih gasilcev Metoda Rotarja,” so se sporočili avtorji dodaje.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.