Naslovnica Trendi Namesto turške na Planet prihaja mehiška nadaljevanka

Namesto turške na Planet prihaja mehiška nadaljevanka

Avtor: Spletno Uredništvo
Danes se ob 17. uri na Planet TV izteka turška nadaljevanka ‘Izgubljena čast’, že v ponedeljek pa bo ob istem terminu startala nova mehiška nadaljevanka ‘Podarjeno življenje’. Poleg teg se konec meseca obeta še druga mehiška novost – serija Prevare.
Namesto turške na Planet prihaja mehiška nadaljevanka

Na Planet TV prihaja mehiška nadaljevanka Podarjeno življenje (foto: PR Planet TV)

Turška serija ‘Izgubljena čast (Fatmagül’ün Suçu Ne?)’ se pravkar končuje in sicer bo danes doživela svoj dramatičen epilog na procesu v sodni dvorani. Glavna junakinja Fatmagul, ki so jo na začetku zgodbe s posilstvom in prisiljeno poroko oropali časti, bo morda le dočakala, da bodo njeni napadalci pravnomočno obsojeni, poleg tega mora sama razrešiti tudi svoj odnos z drugim glavnim likom zgodbe – Kerimom.

Po težko pričakovanem današnjem zaključku turške melodramatične nadaljevanke bo že v ponedeljek (21. junija) v istem terminu ob 17. uri na Planet TV startala u povsem sveža mehiška nadaljevanka, ki nosi naslov ‘Podarjeno življenje (Te doy la vida)’. »V Podarjenem življenju spoznamo šestletnega Nicolasa, ki boleha za levkemijo. Ker je deček posvojen, sta njegova premožna starša Ernesto in Elena prisiljena stopiti v stik z njegovimi biološkimi starši.

Tako jima uspe izslediti Pedra, ki se mu niti sanja ne, da ima iz preteklega razmerja sina, zato to novico težko sprejme. A sčasoma se z Nicom zbližata, čedalje bližje pa sta si tudi z dečkovo mamo Eleno,« razkriva napovednik. S Planet TV zatrjujejo, da je serija v Mehiki dosegla izjemno gledanost in da je lani poleg najboljše telenovele, najboljšega para in najboljše glavne moške vloge, prejela tudi posebno nagrado za najboljši zaključek.

Poleg tega pa so v sporočilo za javnost dodali, kako se bo kmalu iztekla tudi mehiška telenovela ‘Ko boš moja (Cuando seas mia)’. V torek 29. junija se bo na sporedu znašla še intrigantna mehiška serija ‘Prevare’ (La usurpadora), v kateri blesti Venezuelka hrvaškega porekla Gabriela Španić. Gabriela je tokrat v dvojni vlogi dvojčic Pauline in Paole, ki sta povsem identične zunanjosti in imata hkrati popolnoma različni osebnosti.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.