Naslovnica Trendi Najini mostovi se jeseni vračajo z novimi zapleti

Najini mostovi se jeseni vračajo z novimi zapleti

Avtor: Spletno Uredništvo

Po dolgem času so se z napovedjo novosti v programu oglasili z družbe PRO Plus, oziroma z njene najbolj prepoznavne blagovne znamke POP TV. Jeseni se na ekrane vrača napeta dramska serija ‘Najini mostovi’, v kateri ne bo manjkalo zapletov, skrivnosti, starih ljubezni in umazanih poslov.

Najini mostovi se jeseni vračajo z novimi zapletiBarvita dolina Vipave in napeta zgodba glavnih junakov bosta najbrž pravi magnet za jesenske televizijske večere (foto: PR PRO Plus)

 

Z medijske družbe PRO Plus so napovedali, da se bo s prihodom jeseni nadaljevala domača dramska serija ‘Najini mostovi’. Zgodba nanizanke se je začela, ko se je glavni junak Kristjan Bevk po dolgoletni odsotnosti vrne v rojstni kraj v Vipavski dolini, se tam znajde sredi zapletene družinske drame, ki so zaznamujejo skrivnosti iz preteklosti, vse skupaj pa še dodatno začini ljubezen iz mladosti.

V jesenskem nadaljevanju ‘Najinih mostov’se napovedujejo novi zapleti in nove napetosti, kar potrjujeta tudi glavna igralca Maša Grošelj in Robert Korošec, ki v seriji igrata lika Monike Furlan in Kristjana Bevka. »Komaj že čakam, da gledalci vidijo nadaljevanje in verjamem, da tudi oni. Odzivi so bili fenomenalni in prepričan sem, da bodo jeseni vsi preklopili na POP TV ter da so v tem vmesnem času še koga navdušili, da nas gleda. Sploh, ker nas čaka še zanimivejše, bolj napeto in dramatično nadaljevanje,« je kar vzhičen Korošec.

Iz izjav igralcev, ki seveda ne smejo izdati preveč, je moč sklepati, da se zgodba najbolj zaplete za osrednji ženski lik serije Moniko – ne samo v odnosu do Kristjana, ki bo postopno odkrival ozadje celotne zgodbe, ampak tudi glede odnosov z družino Furlan. Skratka, za oboževalke in oboževalce serije se obetajo emocij polni jesenki večeri. Če pa je kdo pozabil, kaj se je v ‘Najinih mostovih zgodilo doslej, so vse do sedaj predvajane epizode na voljo v videoteki na zahtevo (oz. programu) VOYO.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.