Naslovnica Trendi Nadnaravna grozljiva serija NOS4A2

Nadnaravna grozljiva serija NOS4A2

Avtor: Spletno Uredništvo

Po grozljivi knjižni predlogi istoimenskega romana izpod peresa avtorja Joeja Hilla bo 6. junija ob 22. uri na filmskem programu AMC premierno predvajana nadnaravna grozljiva serija NOS4A2. V njej se nesmrtni Charli Manx hrani z dušami otrok, vse kar ostane, pa pušča v Christmaslandu, ledeni, zviti božični vasici Manxove domišljije. 

Nadnaradna grozljiva serija NOS4A2Naslov NOS4A2 je modernizirana , a le delno posrečena kopija nemega, še črno-belega vampirskega filma Nosferatu iz leta 1922 (foto: IPPR)

 

V novi seriji ‘NOS4A2’ se nesmrtni Charli Manx hrani z dušami otrok. Istočasno je v Christmaslandu vsak dan božič, nesrečnost pa je proti zakonu. Manxov svet postane ogrožen, ko mlada umetnica delavskega razreda iz New Englanda, Vic McQueen, odkrije svojo supermoč. Njena ustvarjalnost jo vodi v posebno nadnaravno sposobnost sledenja Charlieju Manxu in čeprav je socialno šibkejša, je toliko bolj trdoživa in pogumna. Odločitve, da bo premagala Manxa in rešila njegove žrtve, ne zamaje niti dejstvo, da žrtev lahko postane tudi sama.

Glavni igralec serije Zachary Quinto bo v vlogi nesmrtnega zlobneža Charlia Manxa tekom serije večkrat spreminjal svoj videz. “Manx se namreč fizično spreminja glede na to, kdaj se je nazadnje nahranil z dušami otrok. V seriji ga bomo lahko videli kot postavnega mladega moškega, starejšega moža in ekstremno starega moža pošastnega videza. Igralec pa se pri upodobitvi lika ni mogel zanesti zgolj na fizično preobrazbo, ampak je moral spremeniti tudi glas in samo pojavo – način gibanja, držo …

Ravno ta celostna preobrazba je Zacharyja Quinta pritegnila, da se je odločil sprejeti vlogo nesmrtnega Manxa,” so zapisali v napovedniku nadnaravno grozljive serije, ki bo stratala 6. junija ob 22. uri na filmskem programu AMC. 

V seriji je drugi osrednjo vlogo odlično odigrala vzhajajoča zvezda Ashleigh Cummings (»The Goldfinch«, »Hounds Of Love«), ki v NOS4A2 igra mlado Vic McQueen, katera se zoperstavi zlobnemu Manxu in se odloči, da bo rešila njegove žrtve. V enem izmed intervjujev je povedala, da ji je pri Vic najbolj všeč to, da je pogumna in srčna. 26-letna avstralska igralka se je rodila v Savdski Arabiji, kjer je živela do 12. leta. Že od 2. leta se je ukvarjala s plesom, v najstništvu pa jo je začela zanimati še igra. 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.