Naslovnica Slovenija Na voljo je brezplačni priročnik za izbiro pravne pomoči

Na voljo je brezplačni priročnik za izbiro pravne pomoči

Avtor: Spletno Uredništvo
Dedovanje, tožbe, prometni prekrški – prej ali slej se vsak posameznik znajde sredi pravnih postopkov. Enako velja za podjetja, društva, ustanove…  Zato so se v podjetju Iurall odločili, da izdajo brezplačni Priročnik za izbiro ustrezne pravne pomoči in vsem skupaj poenostavijo življenje.
Fotografije je le simbolična, saj je nov priročnik na voljo na spletu (foto: pixabay.com)

Iurall je ime podjetja in hkrati tudi spletne platforme, katera posameznikom in skupinam lajša iskanje primerne pravne pomoči. Na tej platformi lahko uporabniki izberejo najbolj primernega strokovnega ponudnika pravnih storitev za določeno področje, predvidijo časovni okvir, ko bi potrebovali pravna pomoč, ter dobijo različno strokovno podporo na poti do rešitve njihovega pravnega izziva.

Statistični podatki kažejo, da ima v Sloveniji posameznik povprečno eno pravno težavo na vsaki dve leti, a je manj kot tretjina takšnih zapletov potem deležna ustrezne pravne pomoči. Da bi se takšnim zapletom povsem izognili oziroma, da bi jih rešili uspešneje, hitreje in z nižjimi stroški, so pri Iurallu pripravili in pravkar izdali brezplačni ‘Priročnik za izbiro ustrezne pravne pomoči’.

»Marsikdo med nami je že kdaj prijatelju posodil denar. In verjamem, da se je komu tudi že zgodilo, da posojila ni prejel nazaj. V takšnih primerih si vsak želi vedeti, kako naj postopa, da ne ostane brez svojega denarja. Ker je običajno zelo pomembno, da z reševanjem problema začnemo hitro, predvsem pa pravilno, smo pripravili priročnik, s katerim želimo posameznikom olajšati stresne situacije,« je enega od najbolj pogostih primerov pojasnil Primož Rojac, ustanovitelj in direktor Iuralla.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.