Naslovnica Trendi Na spored prihaja tretja in obenem zadnja sezona serije Ženska

Na spored prihaja tretja in obenem zadnja sezona serije Ženska

Avtor: Spletno Uredništvo

Vsako leto se prihodom poletja na televizijskih postajah spremeni programska scena. Tako se na Planet TV z novo, tretjo in obenem zadnjo sezono prihodnje teden vrača turška nadaljevanka ‘Ženska’.

 Na spored prihaja tretja in obenem zadnja sezona serije Ženska

Prizor iz tretje sezone čustvene televizijske serije Ženska (foto: PR Planet TV)

 

Na Planet TV bodo pred pričetkom nove sezone turške melodramatične serije ‘Ženska’ že prihodnji ponedeljek (15. junija) ob 20. uri ponovno zavrteli zadnji del druge sezone in tako gledalcem obnovili spomin na dramatični zaključek dogajanja, ki bo sedaj nadaljevalo s tretjo sezono. Prva oddaja v novem nizu bo nato na vrsti prihodnji torek (16. junija) ob 21. uri, po neposrednem prenosu nogometne tekme Mura : Celje.

»Sredi prve sezone je postalo jasno, da Sarp sploh mi mrtev, ampak je mislil, da je pravzaprav mrtva njegova družina. Bahar je čedalje bolj poglabljala svojo odnos s prijaznim Arifom, medtem ko je štrene mešala njena sestra Širin, bolestno ljubosumno dekle s psihičnimi motnjami. Druga sezona se je končala z dramatičnim dogodkom, ko se je težak tovornjak z vso silo zaletel v avto, v katerem so bili Bahar, Sarp, Hatice in Arif.

V tretji sezoni tragična usoda tako ne bo prizanesla niti glavnim junakom v seriji,« so sporočili s Planet TV. Nove epizode večkrat nagrajene in tudi v Sloveniji priljubljene serije Ženske bodo sicer na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri. Na Planet TV se v poletni programski shemi obeta še vrsta drugih novosti, tudi povratek slovenske serije ‘Ena žlahtna štorija’.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.