Naslovnica Trendi Na Planetu že teče serija prazničnih večernih filmov

Na Planetu že teče serija prazničnih večernih filmov

Avtor: Spletno Uredništvo

Zadnji dnevi leta 2020 na Planet TV minevajo v znamenju cel vrste zabavnih pustolovskih filmov, podobno pa bo tudi prve dni leta 2021.

Marsikatero dekle bi si želelo, da bi se zanjo potegovala takšna tajna agenta (foto: PR Planet TV)

 

Na Planetu TV so zadnji teden v letu začeli s fantazijsko-pustolovskim filmom ‘Percy Jackson in olimpijci – kradljivec strele’ (Percy Jackson and the Lightning Thief), kateremu je včeraj sledilo še drugo nadaljevanje franšize ‘Percy Jackson: morje pošasti’ (Percy Jackson: Sea of Monsters). Danes bo ob 20. uri na Planet TV na sporedu zabavna akcijska komedija ‘To je vojna!’ (This is War).

Zgodba govori o dveh CIA agentih (Tom Hardy in Chris Pine), ki se zaljubita v isto lepotico (Reese Witherspoon). In seveda se hitro začne neizprosna vojna za njeno srce… Jutrišnji silvestrski večer se bo prav tako ob 20. uri pričel z zelo akcijsko komedijo ‘Resnične laži’ (True Lies) z Arnoldom Schwarzeneggerjem in Jamie Lee Curtis, ki je bila nominirana tudi za Oskarja.

Ob 22.35 bo sledila pustolovščina z Jennifer Lawrence ‘Igre lakote: arena smrti’ (The Hunger Games), prvi film v novem letu 2021 pa bo vrhunski triler ‘Igra’ (The Game). Vfilmu nastopajo Michael Douglas, Deborah Kara Unger in Sean Penn, na spletni strani IMDb pa ima izjemno visoko oceno 7,8. Na prvi dan leta 2021 bo že ob 18.30 premierno na sporedu prisrčna, za Oskarja nominirana animirana pustolovščina ‘Bikec Ferdinand’ (Ferdinand).

Družinski film je sinhroniziran v slovenščino, govori pa o dogodivščinah ljubečega bikca, ki ga posvojita prijazen kmet in njegova hčerka. Ob 20.20 bo sledila akcijska komedija ‘Kitajski horoskop’ (Chinese Zodiac) z legendarnim Jackiejem Chanom, ob 22.25 pa napet vojaško-vohunski triler ‘Zelena cona’ (Green Zone), v katerem igrajo Matt Damon, Greg Kinnear in Brendan Gleeson.

Filmski večer se bo nadaljeval še z akcijskim spektaklom ‘Neverjetni Hulk’ (Incredible Hulk) z Edwardom Nortonom, Liv Tyler in Williamom Hurtom. »Teden zaokroža še komična drama ‘Skrivnostno življenje Walterja Mittyja’ (The Secret Life of Walter Mitty), ki bo v soboto, 2. januarja, ob 20. uri. V nedeljo, 3. januarja, pa bo ob 20. uri na sporedu še vrhunska kriminalka ‘Brez obraza’ (Face/Off) z Johnom Travolto in Nicolasom Cageom,« so praznično filmsko napoved zaključili na Planet TV.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.