Naslovnica Trendi Na Planetu po ena velikonočna novost na dan

Na Planetu po ena velikonočna novost na dan

Avtor: Spletno Uredništvo

 

 

Med velikonočnimi prazniki bodo na Planetu poskrbeli za pester filmski program, primeren za vso družino. Sicer bo danes najprej na vrsti premiera kiriminalne serije Ubij Eve, sledili pa bodo pujsek Babe in deček Mavgli iz džungle.  

Na Planetu po ena velikonočna novost na danGozdnemu dečku Mavgliju bodo v nedleljo zvečer spet pomagali džungleski prijatelji (foto: PR Planet TV)

 

Na Planet TV se sicer danes ob točno 22.39, vsaj tako pravi napovednik programa, začenja še druga sezona vrhunske serije ‘Ubij Eve’ (Killing Eve). Temačna kriminalna serija s Sandro Oh in Jodie Come v glavnih vlogah je v prvi sezoni prepričala občinstvo ter prejela več nagrad. Zgodba serije govori o nenavadni igri mačke in miši med agentko tajne službe in psihopatsko morilko po naročilu, kar postane obsesija za obe.

Za precej bolj veselo velikonočno družinsko zabavo bo jutri ob 20. uri poskrbel priljubljeni pujsek Babe. Prvi del zgodbe o simpatičnem prašičku, ki ga vzgojijo ovčarski psi in želi še sam postati ovčar, je bil nominiran za kar sedem Oskarjev, dobil pa ga je v kategoriji posebnih učinkov. Dan kasneje, v soboto, 11. aprila, bo že ob 17. 20 na vrsti še drugi del uspešnice – ‘Babe: pujsek v mestu’ (Babe: Pig in the City).

V nedeljo pa se ob 20. uri obeta še televizijska premiera ‘Knjige o džungli’ (The Jungle Book), ki je nastala po slavni knjigi Rudyarda Kiplinga. Film je obogaten z najsodobnejšo tehnologijo v kateri so se nastopi igralcev zlili z osupljivo računalniško grafiko, ki je filmu prinesla Oskarja in Bafto za posebne učinke. »Priljubljena zgodba nam predstavi Mavglija, otroka, ki ga je kot dojenčka posvojil trop volkov in je odraščal po zakonih džungle. A kljub temu se strašni tiger Šir Kan nikakor ne more sprijazniti s človeškim prišlekom.

Da bi ušel njegovim maščevalnim krempljem, mora Mavgli zapustiti svoj dom, na nepozabni dogodivščini pa ga spremljata zvesta prijatelja, premeteni panter Bagira in dobrodušni medved Balu. Na svoji poti Mavgli srečuje bitja izdžungle, ki nimajo ravno najboljših namenov,« so zgodbo obnovili v napovedniku filma.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.