Naslovnica Trendi Na Milijonarju bi lahko uvedli ‘tvite ljudstva’

Na Milijonarju bi lahko uvedli ‘tvite ljudstva’

Avtor: Spletno Uredništvo

 S Planet TV za ta teden napovedujejo dve novosti. Prva je filmska premiera meseca – fim ‘Največji šovmen’, ki bo na sporedu v četrtek. Druga novost pa je ta, da snemanja oddaje ‘Milijonar’ zaradi zadnjih protikoronskih ukrepov odslej poteka brez občinstva in s spremenjeno obliko pomoči. 

 Na Milijonarju bi lahko uvedli tvite ljudstvaVoditelj Milijonarja Jure Godler (foto: PR Planet TV)

 

V četrtek (19. novembra) bo ob 20 uri na Planet TV na sporedu filmska premiera meseca novembra – fim ‘Največji šovmen’. Gre za zgodbo o dejanskem rojstvu zabavne industrije, oziroma o življenju vizionarja P:T. Barnuma. Slednji je začel iz nič in ustvaril prvo cirkuško predstavo, katera je postala potujoča globalna senzacija. Film bo predvajan premierno na slovenskih televizijah, sodi pa med glasbene drame, oziroma muzikale.

»Navdihujoči biografski muzikal pripoveduje zgodbo najbolj znanega šovmena 19. stoletja, vizionarja, politika, zabavljača in poslovneža P. T. Barnuma. Ta je ustanovil cirkus, poimenovan Barnum in Bailey Circus ter zaslovel s predstavo, ki je kmalu obveljala za največji spektakel na svetu, Barnuma pa so oklicali za očeta šovbiznisa,« pravi napovednik filma, v katerem v glavni vlogi blesti Hugh Jackman.

Slednji si je za to vlogo prislužil nominacijo za Zlati globus. Tudi film je bil nominiran in sicer za Oskarja za najboljšo pesem (‘This is Me’). Na spletni strani IMDb ima lepo visoko oceno 7,6, poleg tega pa je v blagajne prinesel več kot 435 milijonov dolarjev. Vzrokov za ogled torej ne bi smelo manjkati. S Planet TV so posredovali še informacijo o vsiljeni novosti v šovu Milijonar, ki se tiče tudi vsega ostalega aktualnega televizijskega predvajanja.

Zadnji val protikoronskih ukrepov je namreč odnesel občinstvo kviza Milijonar, ki je na Planetu od ponedeljka do srede ob 20. uri. “Bistvena razlika je tisto napeto vzdušje, ki ga doprinese 50 in več članov občinstva, sploh ko tekmovalci in tekmovalke napredujejo do težjih vprašanj. Občinstvo diha z njimi in to se občuti, tako da so zdaj na tej poti sami z menoj seveda, kot posrednikom med našim neusmiljenim računalnikom Spartacusom, ki zastavlja vprašanja,” je trenutno vzdušje v studiu opisal Jure Godler.

Spremenila se je tudi oblika pomoči za tekmovalce – ‘glas ljudstva’ je enako kot spomladi zamenjala druga oblika pomoči in sicer možnost izbire drugega vprašanja. Sicer pa glede na trenutne razmere doma in po svetu malce preseneča, da za novo obliko pomoči niso raje uvedli ‘tvite ljudstva’. Zagotovo bi bila ta novost precej popularna in prav tako v skladu s trenutnimi zdravstvenimi predpisi. 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.