Naslovnica Oglaševanje MIGS – mizarstvo in gradbene storitve

MIGS – mizarstvo in gradbene storitve

Avtor: Spletno Uredništvo

Mesto kjer les spremenimo v topel dom…..

Kvalitetno izdelani izdelki so naša “specialiteta”……(foto: osebni arhiv)

Podjetje MIGS je podjetje ki je bilo ustanovljeno leta 2000 in je specializirano predvsem za obdelovanje lesa. V vseh teh letih, ki so minila od ustanovitve, pa vse do današnjega dne, je podjetje nenehno raslo, hkrati pa je raslo tudi število naših zadovoljnih strank. V MIGS smo si smo si z marljivim delom skozi čas pridobili številne delovne izkušnje in tudi številne pozitivne reference s strani naše klientele.

Danes so v naši bogati ponudbi vse vrste mizarskih del, za naše stranke izdelujemo tudi raznovrstne lesene ograje in vgrajujemo stavbno pohištvo. Ne ukvarjamo pa se več izključno z lesom, ampak Vam nudimo še suhomontažne storitve in poleg tega tudi brusimo različna orodja.

Vsi naši izdelki iz lesa so zelo kvalitetni in obenem poudarjeno originalni, pa naj gre za vrata, okna, ograje, pohištvo, stopnišča ali druge produkte iz masivnega lesa oziroma iverke. Vsi naši izdelki iz lesa so zelo kvalitetni in obenem poudarjeno originalni, pa naj gre za vrata, okna, ograje, pohištvo, stopnišča ali druge produkte iz masivnega lesa oziroma iverke. vam, našim strankam, pa so vedno na voljo brezplačno svetovanje, priprava načrtov po meri, oziroma po vaših željah, priročna dostava in strokovna montaža izdelkov.

Pohištvo

Mizarska izdelava pohištva je prvo temeljno področje naše izjemno pestre ponudbe. Po vaših željah in predvsem točno po vseh zahtevanih merah izdelujemo unikatno pohištvo iz lesa za vse ambiente – kuhinje, jedilnice, dnevne sobe, spalnice, otroške sobe, predsobe in celo kopalnice.

Posebej moramo omeniti omare, ki jih izmerimo, načrtujemo, izdelamo ter vgradimo, pa naj gre za klasične omare, garderobne omare, manjše omarice ali v zadnjih letih zelo priljubljene in uporabne vgradne omare.

Sicer enako velja tudi za vse naše postelje, pograde, jedilne mize, predalnike, pisalne mize in tudi za vse ostale artikle … Vse naročene artikle vam dostavimo in zmontiramo, nudimo pa vam tudi popravila vašega starega pohištva.

Vse naše pohištvo vam lahko izdelamo iz masivnega lesa ali Iverala (oz. ivernih plošč). Že ob načrtovanju pa se skupaj z vami odločimo, katero vrsto materiala bomo uporabili. Prednosti masivnega lesa so estetska privlačnost, obstojnost, vzbujanje občutka topline, domačnosti in originalnost izdelkov, medtem ko je Iveral lažji za obdelavo in bolj klasičnega videza.

Ograje in ograjni elementi

Drugo obsežno področje naše ponudbe so ograje in ograjni elementi. Tudi tu za vas po meri izdelujemo različne vrste balkonskih ograj, stopniščnih ograj in ostalih vrst ograj. Naše ograje vam nudijo varnost in so privlačne za oko, pri čemer poudarjamo, da gre hkrati tudi za unikatne izdelke.

Poleg izdelave ograj vam ponujamo tudi možnost izdelave posameznih ograjnih elementov iz lesa. Za vas lahko na primer ograjne deske izoblikujemo kot ravne, zaobljene, okrogle, široke, ozke in tudi z različnimi vzorci.

Če želite obnoviti vaš ambient, pa naj gre za dom, pisarno, poslovni prostor, teraso, hodnik ali dvorišče, smo vam tudi v tem segmentu naše ponudbe na voljo za vzdrževanje, oziroma za popravilo že obstoječih ograj.

Stavbno pohištvo

Tretje večje področje naših aktivnosti je stavbno pohištvo. Ni potrebno posebej poudarjati, da je stavbno pohištvo izjemno pomembno, ko želite z lesom obvarovati notranjost vašega objekta pred zunanjimi vplivi, pa naj gre za stanovanjsko hišo, poslovni prostor ali vikendico. Vsi naši izdelki se ponašajo z izjemno kvalitetno izdelavo ter čudovitim estetski videzom, ki vas ne bo pustil ravnodušne.

V izjemno pestri paleti naše ponudbe se v segmentu stavbnega pohištva nahajajo najrazličnejša navadna okna, strešna okna, vhodna, balkonska in garažna vrata, notranja vrata, enokrilna in dvokrilnih vrata ter tudi drsna vrata. Pa še kaj bi se najbrž našlo.

Da bi še dodatno zaokrožili našo ponudbo izdelkov iz lesa, smo se z leti specializirali tudi za stopnišča. Naša lesena stopnišča polepšamo z varno ograjo, ki je lahko preprostih linij ali z dekorativnimi elementi. Prav tako so lahko stopnice samostoječe, ali pa že obstoječe betonske površine obložimo z lesom – v vsakem primeru bodo Vaši ambienti opazno toplejši in lepši.

Leseno stopnišče je več kot odlična izbira za vaš dom….(foto: freepik.com)

Suhomontažna gradnja

Pri opremljanju notranjih prostorov so postala suhomontažna dela skoraj neizbežna. Gre namreč za hitro, povsem prilagojeno in cenovno ugodno gradnjo, oziroma za popolno prilagajanje ali preobrazbo prostorov glede na vaše potrebe.

Lahko gre za poslovne prostore, kot so pisarne in skladišča, za stanovanja, ali pa za prostore javnih ustanov – suhomontažni sistemi so lahko izjemno koristni prav povsod. Nudimo vam izdelavo spuščenih stropov, postavitve predelnih sten, stenskih in stropnih oblog ter tudi postavitve suhih estrihov.

Ker v podjetju MIGS stavimo na kakovost, pri suhomontažnih delih uporabljamo izključno preverjene materiale priznanih znamk, npr. Knauf, Armstrong in Amf.

Z našimi izdelki boste dobili prijetni bivalni ambient…..(foto: osebni arhiv)

Bi za vaše ambiente radi nekaj zares enkratnega, trajnega in uporabnega? Podjetje MIGS  vam nudi vse odgovore na vaša vprašanja!

MIGS
Štefan Železnik s.p.
Vina Gorica 6
8210 Trebnje

Kontakt:
Tel: +386 (0)7 346 62 45
Gsm: +386 (0)41 794 637
Gsm: +386 (0)41 713 116
Faks: +386 (0)7 346 62 46
E-mail: migs@amis.net
Spletna stran: www.migs.si

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.