Naslovnica Trendi Na male ekrane se vračata oddaja Dobro jutro in kviz Vem

Na male ekrane se vračata oddaja Dobro jutro in kviz Vem

Avtor: Spletno Uredništvo
Služba za komuniciranje RTV Slovenija je najavila, da se že v ponedeljek (30. avgusta) na prvi televizijski program vrača jutranja oddaja Dobro jutro, prihodnji ponedeljek (6. septembra) pričenja nova sezona priljubljenega kviza ‘Vem!’
V novi sezoni oddaje Dobro jutro se obeta veliko kuhanja (foto: SOJ RTV SLO)

Nova sezona oddaje ‘Dobro jutro’ bo na prvem programu TV Slovenija startala v ponedeljek, 30. avgusta, na sporedu pa bo od ponedeljka do petka med 7. in 10. uro. S Službe za komuniciranje RTV Slovenija so razkrili stalnice oddaje in napovedali nekaj novosti prihajajoče sezone. Tako se na primer obeta predstavitev kuharskih veščin in receptov voditeljic oddaje, ki se bodo v parih s profesionalnimi kuharji vpisale v Kuharsko akademijo.

»V novi sezoni se bo Mojca Mavec o Slovencih in našem načinu življenja pogovarjala s tujci, ki živijo pri nas. Za vse, ki radi berejo, se odpira Televizijski bralni klub,« so sporočili z RTV SLO.  V prihajajoči sezoni bo večji del oddaje pripravljen v Ljubljani. Koprski in mariborski studio, ki sta v preteklosti že zelo uspešno gostila Dobro jutro, pa bosta odslej popestrila oddajo s prispevki z vzhoda in z zahoda Slovenije.

Na TV Slovenija pa se nato naslednji ponedeljek, 6. septembra, prihaja še nova sezona priljubljenega kviza ‘Vem!’ Za preverjanje znanja in zabavo bosta tudi v novi sezoni skrbela voditelja Anže Zevnik in Aljoša Ternovšek. Kviz bo na programu TV SLO 1 na vrsti od ponedeljka do petka ob 18.20. Z RTV SLO so še pomnili, da je v tem terminu ‘Vem!’ že dlje časa daleč najbolj gledana oddaja na slovenskem TV-tržišču.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.