Naslovnica Trendi Na male ekrane se vračata oddaja Dobro jutro in kviz Vem

Na male ekrane se vračata oddaja Dobro jutro in kviz Vem

Avtor: Spletno Uredništvo
Služba za komuniciranje RTV Slovenija je najavila, da se že v ponedeljek (30. avgusta) na prvi televizijski program vrača jutranja oddaja Dobro jutro, prihodnji ponedeljek (6. septembra) pričenja nova sezona priljubljenega kviza ‘Vem!’
Na male ekrane se vračata oddaja Dobro jutro in kviz Vem

V novi sezoni oddaje Dobro jutro se obeta veliko kuhanja (foto: SOJ RTV SLO)

Nova sezona oddaje ‘Dobro jutro’ bo na prvem programu TV Slovenija startala v ponedeljek, 30. avgusta, na sporedu pa bo od ponedeljka do petka med 7. in 10. uro. S Službe za komuniciranje RTV Slovenija so razkrili stalnice oddaje in napovedali nekaj novosti prihajajoče sezone. Tako se na primer obeta predstavitev kuharskih veščin in receptov voditeljic oddaje, ki se bodo v parih s profesionalnimi kuharji vpisale v Kuharsko akademijo.

»V novi sezoni se bo Mojca Mavec o Slovencih in našem načinu življenja pogovarjala s tujci, ki živijo pri nas. Za vse, ki radi berejo, se odpira Televizijski bralni klub,« so sporočili z RTV SLO.  V prihajajoči sezoni bo večji del oddaje pripravljen v Ljubljani. Koprski in mariborski studio, ki sta v preteklosti že zelo uspešno gostila Dobro jutro, pa bosta odslej popestrila oddajo s prispevki z vzhoda in z zahoda Slovenije.

Na TV Slovenija pa se nato naslednji ponedeljek, 6. septembra, prihaja še nova sezona priljubljenega kviza ‘Vem!’ Za preverjanje znanja in zabavo bosta tudi v novi sezoni skrbela voditelja Anže Zevnik in Aljoša Ternovšek. Kviz bo na programu TV SLO 1 na vrsti od ponedeljka do petka ob 18.20. Z RTV SLO so še pomnili, da je v tem terminu ‘Vem!’ že dlje časa daleč najbolj gledana oddaja na slovenskem TV-tržišču.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.