Naslovnica Magazin Na forumu iF Design Awards 2020 niso varčevali z nagradami

Na forumu iF Design Awards 2020 niso varčevali z nagradami

Avtor: Spletno Uredništvo

Družba Samsung Electronics običajno na trge pošlje največ novosti ob izteku leta in začetku novega leta, čemur v kratkem sledi nagrajevanje najboljših produktov. Tako je Samsung letos na globalno priznanem mednarodnem forumu iF Design Awards 2020 skupno prejel kar 61 nagrad.

 Na forumu iF Design Awards 2020 niso varčevali z nagradamiMed nagrajenimi artikli je tokrat tudi indukcijska plošča (foto: samsung.si)

 

Družba Samsung Electronics je na mednarodnem forum iF Design Awards 2020 prejela 34 nagrad v kategoriji izjemno produktno oblikovanje, 8 v kategoriji profesionalni koncept oblikovanja, 17 v kategoriji komuniciranje in 2 v kategoriji oblikovanje embalaže. Sicer je letos 78 mednarodnih strokovnjakov za oblikovanje iz več kot 20 držav izbiralo med 7.298 prijavami iz 56 držav. To je kar 1000 prijav več kot lani, skupno pa je bilo letos nagrajenih 1.453 oblikovalcev, arhitektov, agencij in podjetij.

“Samsung razvija inovacije za življenjski slog, ki odražajo trenutne trende in vpogled v potrebe uporabnikov v prihodnosti. Še naprej bomo zagotavljali uporabniške izkušnje, kakršne želijo in zahtevajo Samsung uporabniki, ter nudili edinstvene oblikovne rešitve z najinovativnejšimi tehnologijami,” je ob tej priložnosti povedal Dontae Lee, izvršni podpredsednik in vodja centra za korporativno oblikovanje pri Samsung Electronics.

Samsung je letos prejel zlati priznanji za ‘Sero’ televizor in ‘BESPOKE’ hladilnik. Televizor Sero, kar v korejščini pomeni ‘navpično’, ima možnost vrtenja slike in ga odlikuje sodobna oblika, ki se odlično vključi v kateri koli prostor. Poleg tega nudi vrsto različnih funkcij zaslona, ko televizor ni v uporabi. ‘BESPOKE’ hladilniki pa so zasnovani kot modularne enote in se lahko brez težav vključijo v najrazličnejše prostore, saj so na voljo v različnih velikostih – od velikosti z enimi vrati do velikosti s štirimi vrati.

Ta kategorija hladilnikov se zgleduje po modularnem pohištvu in tako odpira povsem novo obdobje oblikovanja protorov, na voljo pa je v številnih različnih materialih, barvah, velikostih in slogih.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.