Naslovnica Trendi Mr. Robot bo začel sredo, Eddie the Eagle pa jo bo zaključil

Mr. Robot bo začel sredo, Eddie the Eagle pa jo bo zaključil

Avtor: Spletno Uredništvo

Jutri ob 21. uri na ekrane prihaja legenda smučarskih skokov – ‘Eddie the Eagle’ (Orel Edi). Na Planet TV bo namreč predvajan biografski film o Britancu Eddieju Edwardsu, ki si je za cilj zadal nastop na olimpijskih igrah, zato se je lotil smučarskih skokov in postal ljubljenec športne publike po vsem svetu. Že takoj po polnoči pa bo jutri startala tudi četrta sezone serije Mr. Robot.

Mr. Robot bo začel sredo Eddie the Eagle pa jo bo zaključil

Film o legendarnem Orlu Ediju bo predvajan premierno na slovenskih TV postajah (foto: PR Planet TV)

 

Starejši ljubitelji smučarskih skokov se bodo zagotovo spomnili Britanca Eddieja Edwardsa, ki je zaslovel pod imenom – ‘Eddie the Eagle’. Za ‘Orla Edija’ so vsi vedno držali pesti, da le ne bi padel, tudi dih je vedno zastal, ko se je Edi pognal z zaletišča. Kot skakalec namreč nikoli ni deloval najbolj prepričljivo, je pa obenem predstavljal bistvo olimpijskega športa in gesla ‘važno je sodelovati’. Skratka, Edi je bil (skoraj) vedno zadnji, s svojimi očali in trebuščkom pa je se je zdel precej bolj podoben Bennyu Hillu, kot pa vrhunskemu športniku.

A si je že od otroštva močno želel nastopiti na Olimpijskih igrah, zato se ni predal, ampak se je odločil za smučarske skoke, kjer je (kot edini Britanec po letu 1928) vztrajal od leta 1987 pa vsaj do leta 1998. »Čeprav v svojem okolju ne dobi prave opore, ne opusti svojih sanj, ampak nov izziv najde v smučarskih skokih. Ker kmalu ugotovi, da gre za zelo nevaren šport, pomoč poišče pri nekdanjem osramočenem skakalcu in uporniškem trenerju Pearyju.

Ta nerad sprejme velikanski izziv, toda ko spozna Eddiejevo srčno odločnost, se skupaj spopadeta s pomanjkanjem znanja in denarnih sredstev, da bi Eddie vendarle lahko nastopil na naslednjih olimpijskih igrah,« razkriva napovednik Planet TV, kjer bo film predvajan jutri ob 21. uri. Sicer ima Orel Edi na spletni strani IMDb lepo visoko oceno 7,4. S Planet TV pa sporočajo, da bo to ne bo edina novost dneva.

Sreda se bo namreč komaj začela, ko bo po programu ob 00.02 uri oziroma že dve minuti po polnoči na sporedu prvi del četrte (in obenem zadnje) sezone serije ‘Mr. Robot’. Gre za nadaljevanko, ki je opozorila na talent igralca Ramija Maleka, še preden je slednji dobil Oskarja za glavno vlogo v filmu ‘Bohemian Rhapsody’. Serija je doslej že prejela številna prestižna priznanja – dva Zlata globusa, Emmyja ter nagrado Peabody.

S Planet TV so spomnili še, da gre za eno najbolje ocenjenih televizijskih nadaljevank v zgodovini, saj ima Mr. Robot na specializirani spletni strani IMDb že kar rekordno visoko oceno 8,6. Četrta sezona serije Mr. Robot bo od jutri na sporedu od torka do petka v poznih večernih oziroma že kar nočnih urah.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.