Naslovnica Oglaševanje MPH komunalne storitve

MPH komunalne storitve

Avtor: Spletno Uredništvo

Čista kanalizacija je ključ do prijetne in čiste bivalne okolice…

Za nemoteno delovanje kanalizacijskega sistema smo tukaj za vas…(foto: mph.si)

Podjetje MPH KOMUNALNE STORITVE obstaja že od leta 2008 in že vse od prvega dne delovanja je kakovost storitev pri nas vedno na prvem mestu. Vsem našim strankam zagotavljamo, da bomo vsakič dali vse od sebe in na kakovosten način opravili vsak potreben poseg.

Dolgoletne in bogate delovne izkušnje našega osebja na področjih različnih vrst čiščenj in sanacij cevnih sistemov namreč segajo še precej nazaj v preteklost, še pred čas ustanovitve sedanjega podjetja.

V podjetju MPH pa smo bili med prvimi v Sloveniji, ki smo pričeli s tehnologijo sanacij kanalizacij (in ostalega) brez izkopa. Te tehnične postopke uporabljamo še danes, sicer pa so naše strokovne rešitve vedno ekološko usmerjene, medtem ko našim strankam zagotavljamo zanesljivo in dolgotrajno delovanje vseh sistemov.

Sedež podjetja MPH KOMUNALNE STORITVE se nahaja v Novem mestu, vendar pa svoje delovne aktivnosti izvajamo po vsej državi, ne glede na oddaljenost. Prav tako smo na voljo za informacije, izmenjavo mnenj in nasvete.

Vsem našim strankam želimo maksimalno olajšati življenje in hkrati ponuditi vrhunske kakovostne storitve, zato vam je na naši spletni strani na voljo tudi enostaven e-obrazec.

Ponudba storitev podjetja MPH

V pestri paleti specialističnih storitev, ki jih izvajamo, so številne različne vrste čiščenj, pregledov in sanacij. Naša področja delovanja pa so kanalizacijski sistemi, odtoki, prezračevalno-klimatski in drugi sorodni sistemi.

KANALIZACIJA

Našim strankam nudimo mehansko čiščenje in pa tudi visokotlačno čiščenje kanalizacije. Čiščenje kanalizacije opravimo kakovostno in hkrati zelo hitro, zato so cene storitve nižje, pri tem pa seveda ne poškodujemo obstoječih cevi.

Če je vaš kanalizacijski sistem poškodovan, vam nudimo sanacijo kanalizacije brez zamudnih in dragih izkopov, brez prekopavanja in razkopavanja (kar je lahko zelo nepredvidljivo), brez kakršnihkoli dodatnih težav.

Tovrstne sanacije izvajamo s sodobno opremo in s pomočjo preverjeno kakovostnih materialov, kot so epoksidni impregnirani vložki.

Sanacije kanalizacije brez izkopa se največkrat izvajajo, ko gre za hišne priključke na kanalizacijo, ko gre za cevi v večstanovanjskih poslopjih in pa tudi pri sistemih javne kanalizacije. Številne prednosti te oblike ne-invazivnih sanacij so namreč povsem jasne.

Vertikalne cevi vam saniramo tudi brez razbijanja…..(foto: facebook.com/mitja.mph)

PREZRAČEVALNO-KLIMATSKI SISTEMI

Prezračevalno-klimatski sistemi so izjemno pomembni za naše zdravje, tako v zasebnih kot tudi v javnih prostorih. Pogosto se pozablja, da je potrebno tudi te sisteme redno čistiti in dezinfekcirati. Našim strankam sta na voljo suho strojno čiščenje (krtačenje odvoda in dovoda) in mokro strojno čiščenje prezračevalnih sitemov (kemično, penomat).

Danes so posebej nujna redna in hkrati dobro opravljena čiščenja v večjih trgovskih centrih, gostinskih objektih, industrijskih objektih in ostalih javnih stavbah. Sploh v tistih prostorih, kjer se tvori vnetljiv prah ali maščobna para, se mora sistem redno in natančno pregledovati.

Usedli prah in nabrana maščoba se mora odstraniti vsake tri mesece, vsi ostali klimatsko-prezračevalni sistemi pa se morajo pregledati vsaj enkrat letno. Strokovno in kakovostno dezinfekcijo prezračevalnih in klimatskih sistemov pa lahko opravimo, tudi če se pojavi nepričakovana takojšnja potreba.

ODTOKI, METEORNE VODE, MAŠČOBNI IN OLJNI LOVILCI

Enako profesionalno kot v podjetju MPH KOMUNALNE STORITVE poskrbimo za vaše klimatsko-prezračevalne naprave in kanalizacijske sisteme, tako skrbno poskrbimo tudi za vse odtoke, sisteme za meteorne vode ter maščobne in oljne lovilce.

V stanovanjskih poslopjih se najbolj pogosto zamašijo kuhinjski odtoki, saj se v njih nabirajo razne maščobe, kavne in druge usedline, koščki hrane in ostali odpadki. Pogosto pa se zamašijo tudi odtoki v kopalnicah in WC-jih, kjer so poleg najrazličnejših higienskih pripomočkov prisotni tudi ostanki pralnih praškov, ki prav na najbolj kritičnih mestih tako sčasoma dokončno zamašijo cev.

Tudi odtoke, sisteme za meteorne vode ter maščobne in oljne lovilce pregledujemo s posebno kamero. Le tako lahko res vrhunsko dobro preverimo, kje in zakaj prihaja do težav, potem pa na osnovi teh informacij izvedemo kvalitetno sanacijo. Prav tako izvajamo čiščenja in vzdrževanja črpališč, lovilcev olj in peskolovov. To je še posebej pomembno v javnih o objektih, kot so trgovski centri, hoteli, bolnišnice, šole, dvorane, gostinski lokali…

MERITVE TESNOSTI CEVI, VODOVODOV IN JAŠKOV

Za vse naše stranke opravljamo tudi uradne meritve tesnosti. Naj gre za meritve tesnosti najrazličnejših vrst cevi, vodovodov, jaškov ali celotnih sistemov – kot vse ostale aktivnosti tudi to opravimo kakovostno in ažurno, nato pa pripravimo še poročilo po SIST EN 1610. Za konec tudi strokovno svetujemo glede morebitne sanacije ali drugih posegov.

Za vas pa opravimo tudi profesionalne meritve tesnosti….(foto: mph.si)

 

MPH d.o.o. – zagotavljamo vam, da bodo vse vaše težave hitro odplaknjene!

 

MPH komunalne storitve
MPH d.o.o.
Lastovče 41
8000 Novo mesto

Kontakti:
Gsm: +386 (0)41 542 023
E-mail: mitja@mph.si
Spletna stran: www.mph.si

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.