Naslovnica Trendi Mirko Mayer je odšel med urednike, zamenjal ga bo Igor Krmelj

Mirko Mayer je odšel med urednike, zamenjal ga bo Igor Krmelj

Avtor: Spletno Uredništvo

Včeraj so gledalci oddaje Planet 18 že opazili nekaj novosti, največje pa niso dočakali. Dosedanji voditelj Mirko Mayer je namreč presedlal v bolj odgovorne uredniške vode, zamenjal pa ga bo novinar Igor Krmelj. Morda pa bo Krmelj debitiral že drevi, saj naj bi z Valentino Plaskan izmenično vodila poročila.

 Mirko Meyer je odšel med urednike zamenjal ga bo Igor KrmeljPlanet 18 ostaja na sporedu od ponedeljka do petka ob 18. uri (foto: PR Planet TV)

 

S Planet TV so včeraj napovedali vrsto novosti, a so gledalci ob 18. uri zaman čakali na nov obraz voditelja. Dosedanji voditelj Mirko Mayer je zapustil mesto voditelja poročil in je dokončno prevzel kar dvojno vlogo odgovornega urednika. Po načrtih Planet TV naj bi ga v vlogi voditelja nadomestil izkušeni novinar Igor Krmelj, ki pa ga včeraj ni bilo pred kamerami. Morda pa bo Krmelj debitiral že drevi, saj naj bi z Valentino Plaskan poročila vodila izmenično. 

“Po skoraj šestih letih v studiu mi je letošnja jesen prinesla kup novih izzivov. Od začetka oktobra poleg vodenja opravljam tudi delo odgovornega urednika informativnega programa Planet TV, nedavno pa sem prevzel še naloge glavnega urednika spletnega portala Siol.net,” je pojasnil Mirko Mayer. Slednji se bo sedaj v celoti posvetil delu urednika in k uresničevanju ambicioznih ciljev, ki so jih lastniki zastavili za oba medija.

Včeraj je bila največja med novostmi nova rubrika Trendi, ki bo na sporedu vsak ponedeljek. V Trendih naj bi ponujali številne uporabne nasvete ter pripravili pester pregled dogajanja na slovenski družabni sceni. Sicer bo ob torkih mojstrica Karolina Črešnar zadolžena za pristne slovenske jedi, ob petkih pa bodo nadaljevali z raziskovanjem različnih krajev po Sloveniji.

Kot je bila navada že doslej, bodo še naprej vsak dan v oddaji Planet 18 na sporedu prispevki o ključnih akterjih slovenske politične scene in gospodarstva, del oddaje pa seveda ostajajo tudi novice iz sveta športa in vremenska napoved.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.