Naslovnica Trendi Minimax pod obleganjem palčkov, trolov, škratov in tudi dinozavrov

Minimax pod obleganjem palčkov, trolov, škratov in tudi dinozavrov

Avtor: Spletno Uredništvo

Na otroškem televizijskem programu Minimax se bodo v prihodnjih dneh lotili dinozavrov, palčkov, škratov in tudi trolov. Zabave torej ne bo zmanjkalo – ne za otroke, ne za tiste malce starejše gledalce, ki so ostali otroci po duši.

Minimax pod obleganjem palčkov trolov škratov in tudi dinozavrov

 Dinozavri so izumrli že v pradavnini, palčki, škratje in troli pa so mitološka bitja – toda na Minimaxu to sploh ne drži (foto: IPPR)

 

Na TV-kanalu Minimax lahko v ponedeljek, 2. decembra, že ob 7.20 in potem še ob 15.40 gledalci prvič vstopijo v animirani svet Denverja, poslednjega dinozavra, edinega svoje vrste. Denverju ni nikoli dolgčas, saj živi v majhnem, barvitem mestecu, kjer se vedno nekaj dogaja. Dino-Denver je spletel nepričakovano bratsko vez z iznajdljivim fantom Luko, z Iris – kraljico drobnarij in neustrašnim Žanom pa sestavljajo prav posebno druščino. Vsi se razveselijo vsake nove nepričakovane dogodivščine, saj jih nič ne ustavi.

V sredo, 27. novembra, pa se zvečer ob 22.10 obeta epska animirana filmska pustolovščina ‘Lovci na trole’. Gre za delo priznanega režiserja Guillerma del Tora, v katerem je Jim Lake je povsem običajen najstnik, ki hodi v šolo in se druži s prijatelji. »Nekega dne naleti na skrivnostni amulet in njegovo življenje se obrne na glavo. Pod domačim krajem Arcadio odkrije neverjetno civilizacijo trolov in spozna, da se v sencah skrivajo zli troli, ki želijo zavzeti oba svetova,« pojasnjuje napovednik Minimaxa .

Tako Jim, ne da bi si tega predhodno želel, postane lovec na trole in se nenadoma znajde v ključni vlogi v večni bitki med dobrim in zlim. Prigode zelenega dinozavra in pogumnega lovca na trole bosta na programu Minimax na sporedu vsak dan.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.