Naslovnica Oglaševanje PAC Sports

PAC Sports

Avtor: Spletno Uredništvo

Nepozabna doživetja v neokrnjeni bohinjski naravi…..

PAC Sports

Popolna izbira avantur za vse generacije in okuse…..(foto: facebook.com/HostelBohinj) 

 

PAC, doživljajski turizem, d.o.o. je matično podjetje agencije PAC Sports, pri kateri se že več kot 20 ukvarjamo s ponudbo outdoor športov, oziroma športnih aktivnosti na prostem v Bohinju in okolici. PAC je kratica za Perfect Adventures Choice, kar po slovensko pomeni popolna izbira avantur. In v našem podjetju se srčno trudimo, da bi bila ta izbira za naše kliente zares popolna.

Agencija PAC Sports se nahaja v Hostlu Bohinj, tik ob obali Bohinjskega jezeru, na mirni lokaciji v bližini  naselja Ribčev laz, že povsem v srcu Triglavskega Narodnega Parka. Aktivnim gostom ponujamo celostno in obenem izjemno raznovrstno športno-izletniško-turistično ponudbo na več privlačnih lokacijah. Poleg izletov so vam od poletnih športov na voljo rafting, supanje, treking pohodništvo, canyoning, raziskovanje jam, plezanje, vožnja s kajaki in kanuji, kolesarjenje v naravi in jadralno padalstvo. Poleg vseh tradicionalnih zimskih športov (v bližini se nahaja spodnja postaja žičnice Vogel) so v naši originalni ponudbi snežni rafting, krpljanje in zimsko jadralno padalstvo.

Ko gre za večje skupine, smo za podjetja in druge zaključene družbe pripravili posebne zanimive skupinske športno-motivacijske programe, s katerim bomo spodbudili kohezivnost med sodelavci in zdravo tekmovalnost med ekipami. Programi za podjetja temeljijo na sodobnih ‘outdoor teambuilding konceptih’, kjer so v ospredju timsko delo, dobra komunikacija in usklajenost ekipe. Nudimo vam ‘Bohinjske olimpijske igre’ (poletni & zimski program) izlet do Hudičevega mosta, adrenalinski park, izlete z ladjico po Bohinjskem jezeru  in z gondolo na Vogel, ‘Bohinj flyer + trekking’, izlet z ladjico s trekkingom do slapa Savica in v vseh letnih časih privlačno kolesarjenje skozi alpske vasice.

Po dogovoru lahko posebej tudi prilagojen individualni program, vse aktivnosti pa lahko zaključimo s piknikom, pogostitvijo oz. zabavo na prostem. Nudimo vam še prostor za predavanja oziroma izpeljave seminarjev v Hostlu pod Voglom, kjer je na voljo tudi catering.

Poleg tega smo pripravili posebno ponudbo za učence osnovnih, srednjih šol in študente – živahne športne dneve, športne vikend pakete in tedenske športne programe v sklopu šole v naravi, ki vključuje nastanitev, prehrano in izpeljavo outdoor športne programe na svežem gorenjskem zraku. Zelo popularni so zaključni izleti v Bohinju, ki jih v celoti prilagodimo željam učiteljev in učencev, sicer pa šolarjem nudimo še obisk adrenalinskega parka, kombiniran športni dan, rafting avanturo in zimske športne dneve.

Hostel pod Voglom

Tudi glede nastanitve nudimo več možnosti, osrednja pa je Hostel pod Voglom, kjer je tudi locirana agencija PAC Sports. Hostel pod Voglom je sicer največji Hostel v Sloveniji ter se od leta 2011 ponaša kot prvi hostel v Sloveniji s HQ certifikatom s strani mednarodnega združenja Hostelling International, poleg tega pa je reden prejemnik priznanj Slovenske turistične organizacije. Te nagrade pa so za nas obveza, da za naše goste ohranjamo oziroma še izboljšujemo kakovost naših storitev.

V hostlu lahko za vas posebej pripravimo pogostitev ob dobrodošlici, svečana kosila, piknike v naravi in tudi pogostitve v prostorni jedilnici s čudovitim pogledom na Bohinjsko jezero. Za goste je na voljo tudi športna oprema za izposojo. Poleg tega vam pri vseh Pac sports aktivnostih nudimo 10 % popusta, za najem opreme pa 15 % popusta. Hostel pod Voglom je izjemno primeren kraj za mladinske ali odrasle skupine ter tudi posameznike, ki jim sproščeno vzdušje, aktivnosti, lepota in mir dočarajo nepozabne trenutke.

Hostel se deli na glavno stavbo, kjer je recepcija z restavracijo, na depandanso – prizidek. V glavni stavbi so na voljo dve, tri in štiri posteljne sobe ter skupna ležišča (3 sobe so z lastno kopalnico, ostale kopalnica na etaži). V depandansi Rodica so na voljo tudi enoposteljne  spalnice (tu imajo vse sobe imajo lastno kopalnico). V glavni stavbi je restavracija z družabnim kotičkom, ki je namenjena za druženje gostov, izmenjavo popotniških izkušenj in zabavo. Na voljo je brezplačni wireless internet, LCD projektor s platnom, ozvočenjem, kabelsko TV in flip chartom za filmske projekcije ali seminarje, predavanja in delavnice. V poslopju se nahaja še soba z biljardom,  namiznim nogometom in pikadom. Naš bar je odprt vsak dan, obiskovalcem pa je v njemu na voljo tudi računalnik z internetno povezavo. Ena od prednosti izjemne lokacije tik ob jezeru sta terasa in vrt z ležalniki,  kjer so tudi viseče mreže in otroška igrala. Zunanja terasa z lesenimi klopmi se nahaja v sklopu bara in omogoča tudi igranje namiznega tenisa. A to še spoloh ni vse. V bližini se poleg gozda nahaja prostor za piknike, z možnostjo organizacije pogostitve za zaključene skupine, na travniku pa so na voljo še igrišče za odbojko, slack line park in ognjišče za večere ob ognju. Tudi adrenalinski park se nahaja le 20 metrov stran.

PAC Sports 1

Hostel pod Voglom je glavni “nočitveni center”…. (foto: pac.si)

 

Družinska koča Suha

Naša druga popularna lokacija pa je Družinska koča Suha, ki je prav tako idealna izbira tudi za večje skupine ali družine. Nahaja se v bohinjskem naselju Ribčev Laz, znotraj neokrnjene narave Triglavskega narodnega parka, v neposredni bližini Bohinjskega jezera. V poletnem času je odlično izhodišče za planinske izlete, kolesarjenje ter številne druge adrenalinske športe, ali pa za sončenje na plaži in plavanje v kristalno čistih vodah Bohinjskega jezera.

V bližnji okolici koče so trgovina, pošta, turistično-informacijski center, bančni avtomat ter več restavracij in barov. PAC Sports je od koče oddaljen približno 2 km. Koča Suha ima 22 ležišč v različnih tipih namestitve, leta 2013 je bila povsem obnovljena. Gostom omogoča uporabo sodobne odlično opremljene kuhinje (pomivalni stroj, štedilnik s steklokeramično ploščo, hladilnik, napa, mikrovalovka, ostali pripomočki, posoda in pribor…) ter prostorne jedilnice. Poleg moderne kuhinje je na voljo tudi štedilnik na drva in odprta kaminska peč v dnevnem prostoru, podobne, a manjše ‘gašperčke’, pa najdete tudi v drugih prostorih koče.

Nudimo tudi pralni in sušilni stroj, brezplačni WI-FI, velik vrt (800 m²), žar in 3 zunanje lesene mize, ob koči pa je urejeno tudi parkirišče za vse naše obiskovalce. V mansardi je na voljo pet dvoposteljnih sob (umivalnik v eni sobi), v pritličju se nahaja družinska štiriposteljna soba, dnevna soba oziroma jedilnica, pa kuhinja, kopalnica (kopalna kad + WC), in sanitarije, v kleti pa sta dve štiriposteljni sobi  ter kopalnica (2x tuš + WC). Velja še poudariti, da je bila koča prenovljena v sodobnem, a obenem klasičnem alpskem slogu, kjer masivna uporaba lesa gostu pričara občutek domačnosti in topline.

PAC Sports 2

Družinska koča Suha je idealna za družine ali večje skupine….(foto: pac.si)

 

PAC Sports – vse za vaš aktivni oddih v idiličnem okolju Bohinskega jezera!

 

Pac Sport
Ribčev Laz 60
4265 Bohinjsko jezero

Kontakti:
Tel: +386(0) 4 5723 461
Gsm: +386(0) 40 864 202
E-mail: info@pac.si
Spletna stran: www.pac.si
Koordinate: 46.277374, 13.886810

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.