Naslovnica Trendi Minimax bo v soboto ponudil zvrhan koš novosti za otroke

Minimax bo v soboto ponudil zvrhan koš novosti za otroke

Avtor: Spletno Uredništvo

Čas božično-novoletnih paznikov je tudi čas podaljšanih otroških počitnic, zato se zanje na otroškem tematskem televizijskem programu Minimax obeta posebna praznična zabava.
Na ekrane prihajajo Holi Hobi, Barbie oziroma njena ‘Skrivnost čarobne morske deklice’, Lego Friends s ‘Puncami na misiji’ in Troli z ‘Ritem gre dalje’.

Minimax bo v soboto ponudil zvrhan koš novosti za otrokeMala Holi Hobi lahko s svojim glasom in kitaro osvoji cel svet (foto: IPPR)

 

Običajno se otroci ob božično-novoletnih praznikih najbolj veselijo odvijanja daril, igranja različnih igric in seveda tudi gledanja svojih najljubših risank. Tako jih bodo v soboto, 28. decembra, na otroškem tematskem televizijskem programu Minimax razveselile nove pravljične avanture. Na praznično obarvano sobotno popoldne se bodo otroci že ob 14:55 lahko odpravili na dogodivščine s plavolaso Barbie in z njenimi najboljšimi prijateljicami. Skupaj jih čaka potovanje v neraziskane kraje, oziroma ‘Skrivnost čarobne morske deklice’.

Sledila bo animacija franšize Lego Friends ‘Punce na misiji’. Andrea, Mia, Emma, Olivia in Stephanie, ki želijo ustvariti svet z več prijaznosti, umetnosti in poguma, bodo v Hiši prijateljstva načrtovale, kako rešiti mestece Heartlake City pred goljufi, lepe stavbe pred buldožerji in živali pred vsemi nevarnostmi, ki pretijo nanje. ‘Puncam na misiji’ se bodo otroci pridružili ob 17:00, nato pa bodo ob 17:50 odkrili novo poglavje v vznemirljivi pustolovščini simpatičnih trolov iz znanega studia Dream Works ‘Ritem gre dalje’.

V pisanem svetu trolov, ki jim kraljuje prikupna Poppy, se namreč tokrat prav za vsakim vogalom skriva plesna zabava in zvrhana mera pozitivnosti. Kmalu zatem pa bo otročaje in najstnike ob 18:15 bo navdušila še nadarjena Holi Hobi. Holi Hobi je komaj 13-letno kmečko dekle, ki uživa v pisanju pesmi, igranju kitare in vedno sanja o načinih, kako rešiti svet, pa čeprav kar z lastnega dvorišča.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.