Naslovnica Slovenija Miklavžev lov na zaklad v Novi Gorici

Miklavžev lov na zaklad v Novi Gorici

Avtor: Spletno Uredništvo
Tudi v Novi Gorici se je že pričel Veseli december. Mestna občina Nova Gorica in Družba Hit sta tokrat združili moči in poskrbeli za enotno, trajnostno obarvano praznično okrasitev mesta. Poleg tega pa se je pričela tudi posebna Miklavževa nagradna igra, oziroma pravcati lov na zaklad.
Nova restavracija Panorama se nahaja v igralniško-zabaviščnem centru Park (foto: arhiv Hit)

Prebivalci in obiskovalci Nove Gorice lahko v ‘Miklavževem tednu’ (med 3. in 10. decembrom) uživajo v posebnem praznično-raziskovalnem pohodu po mestnem središču. Gre za zanimivo skupno spodbudo Mestne občine Nova Gorica in družbe Hit d.d., s katero so želeli hkrati poudariti decembrsko praznično vzdušje, ponuditi ljudem nekaj novega in prek posebne oblike lova na zaklad obiskati najlepše okrašene kotičke mesta.

»V Perlini kavarni Dolce vita je Miklavž pustil pismo. Po poti so mu iz pisma padle tri besede, naloga spretnih mestnih raziskovalcev pa je, da mu jih pomagajo najti. Izgubljene besede se skrivajo na velikih prazničnih darilih, ki krasijo Kidričevo ulico, Bevkov trg in Delpinovo ulico. Najdene besede bodo sprehajalci zapisali v Miklavževo pismo in ga oddali v nabiralnik v kavarni Dolce vita.

Obiskovalce vabimo, da po poti odkrivajo navdihujoče kotičke in jih fotografirajo. Fotoutrinke lahko delijo z objavami na socialnih omrežjih (FB & IG, javna objava) z oznako #NGwalk,« so oznanili z družbe Hit, kjer bodo nato prihodnji ponedeljek, 13. decembra, med vsemi objavami in zbranimi pismi izžrebali 22 srečnežev, ki se bodo lahko pošteno posladkali v Perlini kavarni Dolce vita.

Poleg tega so v sporočilu za javnost s Hita spomnili še na novo gostinsko ponudbo na Delpinovi ulici, natančneje v igralniško-zabaviščnem centru Park, kjer se je vrhunski à la carte restavraciji Tiffany pravkar še pridružila nova samopostrežna restavracija Panorama.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.