Naslovnica Trendi Medvedek Paddington in John Wick prihajata na Planet TV

Medvedek Paddington in John Wick prihajata na Planet TV

Avtor: Spletno Uredništvo
Ta vikend se na Planet TV spet obeta nekaj zanimivih filmov iz različnih žanrov. Sobotni večer bo v znamenju premiere družinskega filma ‘Medvedek Paddington’, nedeljski pa v znamenju akcijskega filma ‘John Wick’, v katerem blesti Keanu Reeves.
Medvedek Paddington in John Wick prihajata na Planet TV

Tega človeka zagotovo ni pametno razjeziti (foto: PR Planet TV)

Filmski vikend večeri na Planet TV spet ponujajo raznovrsten program, v katerem se bo za vsakogar našlo nekaj privlačnega. Sobotni večer bo pričel družinski film ‘Medvedek Paddington’, ki govori o dogodivščinah perujskega medvedka, kateri se med iskanjem novega doma znajde v Londonu. Tam ga nazadnje sprejeme družina Brown, redki medved pa vzbudi tudi pozornost izvedenke za nagačevanje …

“Medvedku Paddingtonu je glas posodil Ben Whishaw, v filmu pa igrajo še Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Julie Walters in Jim Broadbent, Nicole Kidman pa tokrat upodablja negativko. Medvedek Paddington bo na Planetu v soboto ob 19.45, naslednji konec tedna pa sledi še njegovo nadaljevanje,” pravijo s Planet TV, kjer bodo za tem filmom predvajali še romantično komedijo ‘Sreča pa taka’ in nato še družinski film ‘Nicky Deuce’.

Filmsko nedeljo bo ob 19.45 prišel legendarni Keanu Reeves z že skoraj kultnim akcijskim filmom ‘John Wick’. Film, ki bo enako kot ‘Medvedek Paddington ‘ prvič predvajan na kateri od slovenskih TV postaj, ima na spletni strani IMDb izjemno visoko oceno 7,4. Ob Keanuju Reevesa igrajo še Michael Nyqvist, Alfie Allen, Ian McShane, John Leguizamo in Willem Dafoe. Film govori predvsem o uporu proti zlu in o maščevanju.

Temu filmu bo sledil še akcijski film ‘Telesni čuvaj’, ki s ponaša z izjemno igralsko zasedbo, v kateri so Denzel Washington, Dakota Fanning, Christopher Walken, Giancarlo Giannini, Mickey Rourke, Marc Anthony, Radha Mitchell, Rachel Ticotin in drugi. V tem filmu bivši agent Cie priseže maščevanje zločincem, ki so si drznili napasti družino, katera mu je bla zaupana v  varstvo.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.