Naslovnica Trendi Medicinska kadrovska okrepitev na POP TV

Medicinska kadrovska okrepitev na POP TV

Avtor: Spletno Uredništvo
Z medijske družbe Pro Plus tokrat ne prihajajo novice o programski, ampak o kadrovski novosti. Novinarski ekipi ’24UR’ se je te dni pridružila dosedanja novinarka Televizije Slovenija Špela Lobe.
Medicinska kadrovska okrepitev na POP TV

Redakciji POP TV-ja pridružila izkušena Špela Lobe (foto: Miro Majcen/PR Pro Plus)

Sicer so kadrovske selitve s TV Slovenija na POP TV nekaj običajnega že vse od rojstva tega zasebnega TV programa leta 1995. Prestopali tudi snemalci, montažerji in ostalo strokovno osebje, vendar pa so prestopi novinarjev vedno malce bolj v ospredju zanimanja javnosti. Tako je tokrat z nekdanje ‘nacionalke’ med vrste ‘popovcev’ prestopila izkušena novinarka Špela Lobe, ki je specializirana za področje zdravstva.

»Z veseljem in z nekaj vznemirjenja sem sprejela ponujeno sodelovanje pri oddaji 24UR. Sprememba delovnega okolja je lahko tudi stresna, a so se novinarska ekipa in celotno uredništvo oddaje 24UR res potrudili, da ni bila. Veselim se vseh izzivov, ki me čakajo, želim pa si predvsem nadaljevati novinarsko pot, ki sem si jo že začrtala – poročati o zdravju in zdravstvu, na podlagi podatkov in dejstev, za ljudi,« je ob tej spremembi povedala Špela.

Slednja ima za seboj že 11 let dela kot televizijska novinarka, v tem času pa se je posvetila predvsem zdravstvenim temam. Zato ni naključje, da se je prav v teh časih, ko se svet že dobro leto bori proti pandemiji, Lobe seli v uredništvo informativne oddaje ’24UR’, oziroma v ekipo POP TV-ja. Tudi Tjaša Slokar Kos, direktorica in odgovorna urednica informativnega programa, je potrdila, kako pomembna kadrovska pridobitev za hišo je to.

Z medijske družbe Pro Plus so še spomnili, da njihova osrednja informativna oddaja 24UR že več kot petindvajset let zagotavlja kakovostno in profesionalno pripravo novic, vse po najsodobnejših televizijskih standardih. Zato ni presenetljivo, da je to najbolj gledan osrednji informativni program v Sloveniji.

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.