Naslovnica Trendi Mazija, ‘odpornega na metke’, so nazadnje našli ustreljenega

Mazija, ‘odpornega na metke’, so nazadnje našli ustreljenega

Avtor: Spletno Uredništvo

Po poročanju ameriških medijev so raperja, imenovanega Young Mazi, našli mrtvega v Atlanti. Znan je bil po tem, da so pred nekaj meseci že streljali nanj, tedaj pa je v tvitu zapisal, da ga je bog naredil neprebojnega, oziroma odpornega na metke. young mazi (vir slike: jamitupmusic.com)

31-letnega pevca Young Mazija so našli ustreljenega pred picerijo v mestu Atlanta, bil pa je že mrtev. Do umora je prišlo slabih osem mesecev potem, ko je preživel podoben strelski napad pred eno od restavracij verige Waffle House. Tudi ta incident se je zgodil v prestolnici in največjem mestu ameriške zvezne države Georgia – Atlanti.

Tedaj je Mazi svetu s tvitom sporočil: “Bog me je napravil odpornega na metke.” Očitno se je motil. Najbrž je bil tvit bolj namenjen prijateljem in sovražnikom, kot pa razkazovanju kakšnih nadčloveških sposobnosti. 

Lokalna policija je pojasnila, da je do včerjšnjega streljanja prišlo v nočnih urah, strele pred picerijo pa slišali tudi na policijski postaji, ki se nahaja kar na drugi strani ceste, torej v neposredni bližini kraja zločina. Prav tako naj bi očividci videli osumljenca, ki je bežal s kraja dogodka, a policisti doslej še niso uradno osumili ali aretirali nikogar.   

Pravo ime Young Mazija je bilo Jabril Abdur-Rahman, družina umrlega pa je samo na kratko sporočila, da moli zanj in za vse vpletene v zgodbo. Sodeč po zadnjem delu sporočila, družina o ozadju umora najbrž ve nekaj več od medijev. Sicer je bil Young Mazi član skupine BWA Kevina Gatesa

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.